פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים לא הבנתי את השאלה .אתה מתכוון BRIDGE בין שניהם (אני לא מבין את הצורך לזה ) או BRIDGE בין ה LAN ל WLAN ב ROUTER שמחובר.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר דבר ראשון תודה...דבר שני אני אסביר:ככה יש לי שני ראוטרים של בזק מהסוג שאמרתי,עכשיו אני רוצה לחבר אחד בקומה למעלה (שהוא מחובר בעצם לשקע הטלפון ובעצם מחובר לאינטרנט ישירות)ואת השני אני רוצה לחבר בקומה השניה ובעצם לעשות ברידג בינו (השני) לראוטר בקומה למעלה (ההוא שמוחבר ישקע הטלפון)וכל זה על מנת שבקומה השלישית יהיה לי גם קליטה ברמה סבירהאז מה אתה אומר אפשרי הענייןאו שלהסביר יותר?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים תנסה לקרוא מה שיש כאן אני מקווה שזה יעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231069.0;wap2
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר זה לא הקטע..בזק הביאו לי בטעות שני ראוטרים שלהם, אז אם כבר יש לי אותם אני רוצה להישתמש בשניהם.עכשיו ראיתי שיש ברואוטר אפשרות repeater. שזה נראה לי אותו דבר כמו BRIDGEעכשיו השאלה היא איך עושים את זה???ניסיתי לשחק עם זה אבל לא ממש...אני לא רוצה להשקיע כסף בעניין רק להישתמש באמצעים שיש לי כבר..
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים ה repeater זה כדי להגדיר אותו לWDSמה הבעיה להגדיר את הנתב השני כתחנת ממסר אלחוטית?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר בואנה ישפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץממש ממש תודה אני אבדוק את זה זה נראה טובשוב ממש ממש תודה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.