עבור לתוכן

בעייה רצינית ב I/O CONTROLLER

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי.

טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק.

אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה.%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם

צריך לבדוק באתר היצרן או בחוברת מה הטווח טמפ' עבודה שלו, זה שהוא חם יחסית לרכיבים אלקטרונים אחרים שאתה מכיר זה לא בהכרח אומר שזה חריג לאותו צ'יפ.

בכל אופן, רוב הסיכויים שאם אכן יש תקלה ברכיב והוא מתחמם מעבר למומלץ, תצטרך להחליף אותו או את הרכיב שמספק לו חשמל, ככה שתרופות פלא אני בספק אם תמצא כאן בפורום.

כמובן שתמיד אפשר להמליץ להדביק עליו היטסינק אבל זה נשמע לי ממש מטופש להתעלם\לעקוף את הבעיה במקום לטפל בה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לשים סינק אבל זה לא חום שאפשר להתמודד איתי כי אני עוד לו מצליח להפעל את המחשב הצ'יפ כבר חם. זה שהוא גמר את הקריירה זה אני בטוח אבל יש מצב להחליף דברים כאלה בכלל ?

פורסם

בתיאוריה? אולי אפשר למצוא מחו"ל את הצ'יפ (אני בספק) או לוח זהה תקול שבתקווה והצ'יפ הזה ספציפית עדיין תקין, כמובן שתצטרך כישורים גבוהים מאוד בשביל שההחלפה תעבור בהצלחה.

מעשית? זה לא נראה לי לוח ששווה להפוך בשבילו עולמות.

פורסם
  • מחבר

בזה אתה צודק זה פשוט לוח של חבר ורציתי מאוד לעזור

ואגב כישורים יש איך בכלל מלחימים דברים כאלו יש לך מושג ??

פורסם

למה להסתבך ... אני הייתי מציע לחבר שלך שיתן את הלוח לחנות שממנה קנה ואם יש עליה אחריות .. כמובן לממש , ושיבדקו לו את הלוח

אם לא , בכל זאת לתת אותה לאיזה מעבדה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים