פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים יצא ממקומו בלוח האם המחבר של SATA האם ניתן לתקן דבר כזה ?המחבר בצבע אדום מתוך 4 שיש לי בלוח
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מז"א יצא ממקומו?אצלי יצא הפלסטיק בצורת ך ששומר על הפינים, אז הצלחתי להחזיר( הכנסתי אותו לקצה אחד של הכבל, ובעזרת שפיץ פלייר החזרתי למקום. כלומר עכשיו יש הארכה ליציאה הזאת..)
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אתה בטח לא צריך את כל ה-4הכי פשוט יהיה שתשתמש באחד אחר ולא תתחיל לשחק עם הלוח
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר אני צריך את כל 4 כניסות ה-SATA גם שמנסים להחזיר את הכניסה שיצאה הוא נשלף חזרה החוצה כי אין מה שיתפוס אותו
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר אין לי מצלמה לצלם בעיה כזאת .זה פלסטיק אדום של ה- SATA החיבור מי שמבין יודע .
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים גם למי שמבין זה לא מספיק מידעאם זה רק המסגרת פלסטיק אין שום בעיהאם הפלסטיק נשבר עם חלק מהקונקטור אז יש בעיה רציניתאם כל הפלסטיק והקונקטור התנתקו מההלחות אז רק צריך להחלים את זה חזרהבקיצור בלי מידע מפורט שיכלול תמונה לא נוכל לעזור לך
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר שוב רק הפלסטיק יצא ממקומו , לא נשבר כלום רק הפלסטיק נשלף ממקומו כאשר משכתי את הכבל SATA החוצה
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אז אין שום בעיה הפלסטיק סתם משמש בשביל לחזק את החיבור SATA, זה יכול לפעול יופי בלעדיו בימיו הראשונים של ה-SATA לא היה את הפלסטיק
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר תודה על התשובות תודה על התמונה המרשימה אני צריך לבדוק את המחבר ולחזור אליכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.