פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אחים שלי..אני חדש פה...ממ..אני מחפש משחק ממש ישןלפני 5-6 שנים הוא יצאקניתי אותו אזועכשיו אני לא מוצא אותו...אני מת לשחק בוהמשחק נקרא DRAGON LORE 2למי שיש בבקשה תצרו איתי קשר באיי סי שלי או באי מיילICQ - 319966844E-Mail- Garfi@Hotmail.co.ilבבקשה תעזרו ליתודה מראש
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר משחק ישן...אבל אחלה של משחק..זה קווסט..כבר לא מוציאים כאלו משחקיםחברה צרפתית בשם Cryoהוציאה אותו
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר חחחחתודה..אבל כבר חיפשתי את זה שם..שלוש שעות ישבתיעברתי לינק לינקלא מוצאזה דיי בעיהזה משחק עם 3 דיסקים..דיי קשה למצוא משחק ישן כזהאבל תודה בכל זאת
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר חיפשתי גם בוורז..בכל מקוםהמשחק המקורי שהיה ליעלה 200 ומשהו ש"ח3 דיסקיםמשחק באמת טובממליץ לכולם לשחק
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים חיפשתי גם בוורז..בכל מקוםהמשחק המקורי שהיה ליעלה 200 ומשהו ש"ח3 דיסקיםמשחק באמת טובממליץ לכולם לשחקאתה לא מבין נכון?אסור לדבר פה על ווארז,אחרת תיחסם. :-X
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר אבל לא דיברתי על וורז..וורז זה חרא...אני סך הכל מחפש מישהו שיש לו ת'משחק בבית
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים ושהוא ישלח לך?או שתסרוק לי קבלה(שאני יודע שלא תעשה) ואני אפתח את הדיון, אבל עד אז, לפי חוקי זכויות היוצרים, גם לאחר 5-6 שנים המוצר עדיין יכול להיסחר וככזה לא יכול להיות מופץ באינטרנט באופן חוקי וזהו ווארז. החוק אומר שצריכים לעבור 70 שנים, אבל תעשיית המשחקים מכריזה על משחקים שמופצים ברשת לאחר שנגמר זמן המכירה שלהם בד"כ לאחר 8-10 שנים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.