עבור לתוכן

האם הQ6600 הוא המעבד הכי טוב במחירים 1000-1500 שקל?

Featured Replies

פורסם

כותרת....

לא חובה INTEL..

פורסם

כיום כן.

בעתיד יגיעו הפנרין שיראו שיפור.

אבל כיום כן, הוא מעבד מעולה

פורסם
  • מחבר

מה עם ה

amd 6400 dual?

QUAD לא עוזר לי כי הוא לא מנצל את כל ה4 ליבות וגם בקושי 2 אז מזה משנה אם אני לוקח כפול ליבה או 4 ליבות?

פורסם

קודם כול מעבד מרובע ליבה ינצל את הליבות שלו רק בתוכנות\משחקים שתומכים בריבויי ליבות.

ה-Q6600 יתן לך ביצועים יותר טובים גם ממעבד כפול ליבה וגם מעבד מרובע ליבהבתקציב הזה.

פורסם

לא צריך לדקלם בע"פ תשובות שכבר לא רלוונטיות.

E8400 נכון להיום הוא המעבד המוביל בשוק. גם במולטי טסקינג וגם במשחקים/OC וכו'

הQ6600 משתלם היום מבחינת המחיר, אבל אין כמעט משחקים או יישומים שתומכים תמיכה מלאה ב4 ליבות (למשתמש הביתי הרגיל), לכן הE8400 ישתלם יותר וגם יכנס בתקציב

פורסם

כן, ובעוד שנתיים תתחיל לחפש לקלנות מעבד מרובע ליבות שמתאים ללוח, במחיר אסטרונומי כי הוא אינו מיוצר יותר.

בדיוק כפי שהיום אנשים אשר קנו מעבד חד ליבה לסוקט 939 (כי הרי אף משחק או תוכנה לא תומכים ביותר מליבה אחת) מחפשים להחליף מחשב כי הוא עגלה.

פורסם

לא צריך לדקלם בע"פ תשובות שכבר לא רלוונטיות.

E8400 נכון להיום הוא המעבד המוביל בשוק. גם במולטי טסקינג וגם במשחקים/OC וכו'

הQ6600 משתלם היום מבחינת המחיר, אבל אין כמעט משחקים או יישומים שתומכים תמיכה מלאה ב4 ליבות (למשתמש הביתי הרגיל), לכן הE8400 ישתלם יותר וגם יכנס בתקציב

האם הוא באמת המעבד המוביל, או שפשוט עד לא מזמן הם היחידים שמכרו אותו?

פורסם

אני הייתי לוקח את הQ6600. מעבד מעולה.

כן, ובעוד שנתיים תתחיל לחפש לקלנות מעבד מרובע ליבות שמתאים ללוח, במחיר אסטרונומי כי הוא אינו מיוצר יותר.

בדיוק כפי שהיום אנשים אשר קנו מעבד חד ליבה לסוקט 939 (כי הרי אף משחק או תוכנה לא תומכים ביותר מליבה אחת) מחפשים להחליף מחשב כי הוא עגלה.

מחזק. אם אני יכול.. :cool2:

פורסם

מה ההבדל בין צריכת חשמל של Q6600 מול E84OO שאם אני מבין אמור להיות מאוד חסכוני? וכמה חזק הקשר בין צריכת חשמל לפליטת חום במעבדים?

פורסם

הדוק מאוד - PENTIUM IV למשל צרך כמויות הסטריות של הספק, וגם היה חם בטירוף תחת מאמץ.

פורסם

אם אני מבין- נכון להיום כשרוב הישומים לא משתמשים ב 4 ליבות, E8400 יותר משתלם. אבל בעתיד מי שירצה לשדרג ל 4 ליבות יתמודד עם קשיים מסוימים?

פורסם

כן.

זה כמו מה שקרה לי. קניתי מחשב עם מעבד חד ליבה בזמנים שכבר היו בשוק כפולי ליבה, ועכשיו אני רוצה לשדרג רק את המעבד אני לא יכול

אני צריך להחליף גם לוח אם וזה אומר שאני צריך להחליץ גם זכרונות כי הלוח אם שלי תומך ב-DDR

פורסם

מצטער שאני דוחף תאף שלי לפה, אבל כיום המעבד שלי הוא הD920, חלוצי הכפולי ליבה (כפול ליבה עלק, חרטא ענקית המעבד הזה) עשה את העבודה מצויין שנתיים עכשיו הלוח שלי הוא 975X כלומר תומך רק עד 1066 באס, השאלה אם להחליף לQ6600 היום או לחכות ולהחליף את שנה נגיד את כל החלקים?

למרות שקשה מאוד למצוא לוח ברמה הזאת, אני תוהה אם Q6600 זו השקעה קצרת טווח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים