עבור לתוכן

story of stuff

Featured Replies

פורסם

http://www.storyofstuff.com/

מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.

פורסם

מרתק, מעולה, מעניין ומחכים.

תודה על הקישור.

פורסם

מרתק, מעולה, מעניין ומחכים.

תודה על הקישור.

Same Same

באמת מעניין, וחשוב מאוד!

מומלץ ביותר...

ארה"ב שמנים xD

פורסם

טיפה מוקצן לדעתי, אבל מעביר המסר בצורה מאוד טובה

פורסם

מצויין, פשוט בול קליע. חבל שאנשים לא מבינים את זה ורעבים רק לכסף.

פורסם

עיוות טוטאלי של המציאות

ניתוח גרוע ביותר, אלה לא שקרים פשוט טיפשות וחוסר יכולת לראות את המציאות באמת

מדינות העולם השלישי (שנקראות גם "המתפתחות" אבל במצגת לא השתמשו בשם הזה אפילו שהוא יותר נכון כי הוא הורס את התיאוריה המטומטמת) לא נהיות יותר עניות בגלל שלוקחים להם את המשאבים, בכלל לא לוקחים להם, קונים מהם ובכך מוציאים אותם מהעוני

המדינות המתפתחות לא מנוצלות, להפך, בזכות הצרכים של המדינות המפותחות יש במדינות המתפתחות עבודה וככה הן מתפתחות

עריכה: כתבתי שזה חוסר יכולת לראות את המציאות אבל טעיתי זה משהו הרבה יותר גרוע מזה, זה או שקרים מכוונים או הזיות.

רק תראו את מה שהיא אומרת על מחשבים שאפשר להחליף רק חלקיק קטן במחשב כל שנה אבל החברות הגדולות מרמות אותנו להחליף הכל........

ומה שבוש אמר בנוגע לכלכלה אחרי ה11.9 - הוא קרא לאמרקנים לעשות קניות כדי להמריץ את הכלכלה. וזה דבר נכון וטוב לכלכלה. מה היא אומרת שהוא היה צריך לקרוא לאמריקנים? GRIEVE\HOPE\PRAY .... איך זה בדיוק עוזר לכלכלה? (מה שהיא בעצם עושה זה מעוותת את דברי הנשיא ואומרת שהוא סתם אמר את זה כשהוא אמר את זה בנוגע לכלכלה ואני יודע כי אני חייתי בארה"ב באותה תקופה ושמעתי אותו בשידור ישיר)

פורסם

עיוות טוטאלי של המציאות

ניתוח גרוע ביותר, אלה לא שקרים פשוט טיפשות וחוסר יכולת לראות את המציאות באמת

מדינות העולם השלישי (שנקראות גם "המתפתחות" אבל במצגת לא השתמשו בשם הזה אפילו שהוא יותר נכון כי הוא הורס את התיאוריה המטומטמת) לא נהיות יותר עניות בגלל שלוקחים להם את המשאבים, בכלל לא לוקחים להם, קונים מהם ובכך מוציאים אותם מהעוני

המדינות המתפתחות לא מנוצלות, להפך, בזכות הצרכים של המדינות המפותחות יש במדינות המתפתחות עבודה וככה הן מתפתחות

קראתי, ראיתי, הסכמתי חלקית. כמו דארק ריספקט מעליי אני חושב שיש תמימות מסויימת לחשוב שהכל הוא חלק מאיזו מגמה חברתית שתוכננה בשנות החמישים.

השיטה הקפיטליסטית לא היתה שורדת אם היא לא היתה תואמת את האופי האנושי.

נכון שיש הרבה מקום לשיפור וצריך לשאוף לעוד (ולא רק כסף) אבל המצגת מראה דברים בצורה די חד צדדית ולא עמוקה.

פורסם
:xyxthumbs: ואללה תודה עכשיו אני יכול לישון :sleep:...
פורסם

מעניין מאוד אני גם "ירוק" .

אני בכלל חושב שחייבים להעלות את המודעות לסכנה עולמית עוד מימי היסודי.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ כיוון שמצאתי "כתב ההגנה" קפיטליסטי נגד הטענות שבסרטון:

פורסם

מישהו ראה פעם לאן כול הזבל שאתם זורקים לפח הולך?

אני ראיתי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים