עבור לתוכן

400 שקל, כונן כמה שיותר גדול, לא של WD.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^^

סמסונג, ובעיקר סדרת ה-SpinPoint שלהם, ידועים בשקט מופתי.

פורסם

אמממ אם זה ככה נראה לי אני אוסיף עוד קצת וילך על זה Samsung 750G SATA II 32 mb יוצא לי תוספת

של 222 ש"ח מהדגם הזה Samsung 500G SATA II 16 mb גם יותר 250G וגם עוד 16M קאש :bash: .

או שכדאי להתאמץ עוד טיפה ולהשיג את הסיגייט? יצא למישהו לשמוע את שניהם? ויכול לומר לי מה ההפרשים ברעש, גם כן אם מישהו יודע מה ההפרשי ביצועים אני ישמח, כבר ממש נמאס אני חייב כונן נוסף ומחר אני מזמין ככה או ככה :nixweiss: מקווה שתיהיה תשובה :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ה

ק

פ

צ

ה

הכונן הגיע היום, הוצאתי את הכלוב של הקשיחים מהמארז, הרכבתי אותו, עמדתי להחזיר את הכלוב למקום, גיליתי שה-8800GTS 320MB שלי חוסם, הוצאתי את הכלוב שוב, מיקמתי את הכוננים ככה שלא יפריעו לכרטיס מסך, הכנסתי את הכלוב, הפעם נכנס. אחר כך חיברתי ל-LIBERTY 400W שלי עוד כאבל, חיברתי אותו לקשיח, הוצאתי מהאריזה של הלוח אם עוד כאבל SATA, חיברתי גם אותו, המחשב עולה... המחשב זיהה את ה-80GB של מערכת ההפעלה, זיהה את ה-500GB החדש, אבל לא זיהה את ה-320GB הישן... עוד סיוט של חיבור-ניתוק במארז הצפוף שלי (ועוד עם הכרטיס מסך הענק בפנים), שוב הדלקה, שוב אותו מצב... אחר כך ניתקתי וחיברתי מחדש את החשמל... עכשיו זה עבד :smile1: קצת קונפיגורציה למערכת הפעלה, להתרגל להתקין דברים על D במקום על E, והכל פועל... טוב, חוץ מהצורב DVD שלא עובד משום מה... אבל את זה אני כבר אבדוק מחר, היום כבר אין לי כוח.

מסתבר אגב שהוא 465GB ולא 500... שטויות.

פורסם

מסתבר אגב שהוא 465GB ולא 500... שטויות.

אם תבדוק את מאפייני הכונן, תראה שהוא מכיל מעל 500,000,000,000 ביטים.

חברות האכסון מתייחסות ל-K בתור 1000 וכל מערכות ההפעלה מחשבות K=1024.

זה בטח נעשה מטעמים שיווקיים. הטעיית צרכן בקטנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים