פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!!1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזררק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומייםזה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת ---ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים בתחום התוכנה:תעשה MSCONFIG-STARTUP-DISABLE_ALL וריסט.תכניס את הדיסק התקנה ותעשה start-run-sfc /scannow לשחזור קבצי המערכת המקורייםחוץ מסריקת וירוסים חשוב שתעשה גם סריקת ספייוריים עם SPYBOT ו-ADAWARE האחרונים כשהם מעודכניםבתחום החומרה:תנתק את כל התקני ה USB חוץ מדברים הכרחים (מקלדת+עכבר אם אין לך ממיר ל PS\2).תריץ בדיקת תקינות זכרונות עם MEMTEST (הסבר בסטיקי FAQ).תעשה chkdsk /p /r מהריקוברי קונסול של דיסק ההתקנה ואז בדיקת תקינות להרדיסק עם MHDD (הסבר בסטיקי).בכל אופן אתה כנראה חדש בפורום אז חשוב שתדעא. תערוך את הכותרת ותוריד ממנה את ה "הצילו" כל ה"חשוב" או "דחוף" למינהם לא מקובלים כאן בפורום, לכל פותח תארד ההודעה שלו הכי חשובה בעיניו.ב. תציין את כל המפרט שלך במדוייק או בפרופיל או בהודעה הראשונה בדיון, זה קריטיג. כנל לגבי מערכת הפעלה וגרסא מדוייקת שלה.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה !!!הרצתי בדיקה בתוכנה memtest והוא מצא הרבה eror (שורות אדומות )האים הכוונה שיש בעיה בכרטיסי זיכרון או ב סלוטים ###פנטיום 4מעבד 3gכרטיס ניפורס אפ 7200הרדיסק 2x80
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אם קיימים 2 סטיקים של זיכרון תבדוק כל אחד בנפרדושוב אני מזכיר לך תשנה את הכותרת אחרת הדיון ינעל ותקבל אזהרה!
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים מחבר יש לי 4 סטיקים או 31-מה מוציעים ריאשון ?2-ואים זה הסלוטים ? אך אני ידע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.