עבור לתוכן

האם כדאי 4GB: רוב התוכנות לא ינצלו זאת כי הן 32bit

Featured Replies

פורסם

ניצול 4GB זיכרון מחייב מערכת הפעלה של 64bit. אין ספק שמערכת ההפעלה תנצל את הזיכרון ותעבוד חלק יותר, אבל מה עם תוכנות ומשחקים שעדיין עובדים ב-32bit - הם לא יוכלו לנצל את הזיכרון. אז האם כדאי בכלל 4GB, למרות שההפרש במחיר בין 2GB ל-4GB ממש נמוך ?

פורסם

היום יש כבר הרבה גירסאות של 64 ביט להרבה דברים וגם אם לא עדיין אפשר להנות מיותר זיכרון מטמון למערכת ההפעלה ולהריץ יותר תוכנות ברקע בלי פגיעה בביצועים.

פורסם

להוסיף תמיד אפשר..

תתחיל עם 2.. אתה רואה שמשהו צריך יותר זיכרון? תקשיע 100 ש"ח תקנה עוד סטיק של ג'יגה..

פורסם
  • מחבר

כאשר אני עובד עם 4GB זיכרון - עדיף לבטל את ה Page File לחלוטין ?

קראתי משתמשים רבים שטוענים שבכל מקרה (אפילו עם 8GB) לא כדאי לבטל לחלוטין את ה Page File אלא מקסימום לתת למערכת הפעלה להחליט לבד על הגודל. אני לא מבין למה - הרי כל גישה ל Page File תהווה צוואר בקבוק כי יש קריאה/כתיבה לדיסק.

מישהו עם דעה אחרת ?

פורסם

אני ניסיתי עכשיו עם 2 גיגה לבטל את ה PF והמערכת משום מה עבדה איטי בטירוף (לדעתי בעיית יציבות זיכרון בגלל OC, אבל עוד לא בדקתי).

אני פשוט סומך על האלגוריתם ניהול זיכרון של חלונות לדעת להוריד ל PF רק דברים שלא ניגשים אליהם יותר מדי או בכלל.

גם אם תבטל את ה PF ותריץ הרבה דברים, תגיע למצב הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321502.0

פורסם

לדעתי כדאי. עכשיו מחירי זכרונות DDR2 מאוד נמוכים. בעוד שנתיים נגיד אם תרצה להוסיף, במידה ו 4 ג'יגה יהיו נדרשים כמו ש 2 כיום, אז תצטרך לשלם כנראה הרבה יותר.

פורסם

למה הרבה יותר?

אם יש לו 2.. בעתיד שיוסיף עוד 2.. המחירים רק הולכים ויורדים, הם לא עולים..

פורסם

כי בעוד שנתיים המצב של DDR2 יהיה כמו המצב של DDR1 היום.

פורסם

תמיד יצאו דברים חדשים..

ולך תדע אם בעוד שנתיים לא יצא DDR4או 5.. אז זה לא משנה, הטכנולוגיה תמיד מתחדשת.. הDDR2 ימשיך להיות טוב בדיוק כמו עכשיו זה לא משנה

פורסם

וזה בדיוק הסיבה ש 1 גיגה של DDR1 עולה היום 300 שקל ומעלה ושל DDR2 עולה 110 שקל (שלא נדבר על מחירים ואפשרות השגה של SDRAM שהיה לפני כן).

פורסם

HttpShare לא הבנת אותו, הוא אומר שהמחירים על ה-DDR2 בעתיד יעלו ויהיו כמו המצב של DDR1 כיום, ואני מסכים איתו.. עוד שנה-שנתיים הזכרונות שיהיו פופלארים יהיו DDR3 ומי שיחפש לשדרג את המערכת הנוכחית שלו יצטרך לשלם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים