עבור לתוכן

רשת ביתית לא עובדת לאחר חיבור ROUTER

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter

והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים)

מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם.

אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי.

תודה.

פורסם

לא אמורה להיות הגדרה מיוחדת בנתב על מנת לאפשר שיתוף.

1. נסה להגדיר מחדש את השיתוף בשניי המחשבים,יכול להיות שהשתנה הכרטיס רשת (לאלחוטי למשל )

2. וודא שפונקציית ה FIREWALL על DISABLE ( זו גם ברירת מחדל בדרך כלל כך שאם לא שינית את זה בעצמך... )

פורסם

לא הבנתי, יש לך כרגע ראוטר שלא מחובר למודם, בחיבור כבלים, ואתה מסוגל לגשת לאינטרנט?

משהו פה לא מתחבר לי...

פורסם
  • מחבר

הראוטר עצמו מהווה את החיבור לאינטרנט... ומשני המחשבים אני מצליח לגלוש..

אבל אני לא מצליח ליצור תקשורת בינהם דרך הראוטר..

אני יודע שלא אמורה להיות באמת הגדרה מיוחדת לזה אבל משום מה אני לא מצליח.[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 20:09:35

לא אמורה להיות הגדרה מיוחדת בנתב על מנת לאפשר שיתוף.

1. נסה להגדיר מחדש את השיתוף בשניי המחשבים,יכול להיות שהשתנה הכרטיס רשת (לאלחוטי למשל )

2. וודא שפונקציית ה FIREWALL על DISABLE ( זו גם ברירת מחדל בדרך כלל כך שאם לא שינית את זה בעצמך... )

ניסיתי את שתי הפעולות הללו ללא הצלחה .. רעיונות נוספים?

אני משתמש בzoneAlarm .. האם יש שם איזושהי הגדרה שאני צריך לשנות? בtrusted zone?

תודה על העזרה

מסתבר שצדקתי וזה היה הגדרות של הzone alarm... תודה בכל מקרה על העזרה וההתייחסות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים