עבור לתוכן

GEARS OF WAR 2 הוכרז רשמית

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי כבר אני לא הולך להתווכח על טעם אישי.

אני אישית מעדיף מפלצות בגודל 20 מטר על פני חדרים תת-מיימיים קלסטרופוביים :nixweiss:

אני גם רוצה עוד להדגים למה המנוע של קריסיס מטומטם - בזמן שGOW,UT3 וביושוק רצים אצלי על המחשב על הגראפיקה כמעט הכי גבוה קריסיס זוחל על הגדרות הכי נמוכות ונראה יותר גרוע מHL1. ובגלל זה רבותי - הוא מטומטם. ואפילו הגראפיקה המדהימה שלו בהגדרות HIGH לא מצדיקה את זה.

וכן.. יש לי חולשה למפלצות ענקיות ::)

הנה כמה תמונות מהמשחק:

http://media.gamedaily.com/games/gears-of-war/pc/9.jpg

http://www.pcgamingrally.com/wp-content/uploads/2007/09/16.jpg

(דוגמה מעולה לאיכות מודל השחקנים במשחק, הפרטים פשוט מדהימים אותי כל פעם).

http://www.gamersuniverse.com/files/screens/gears_of_war_pc/wargame-g4wlive%202007-11-14%2022-09-42-71.jpg

ויש עוד מלא דוגמאות, תכתבו GEARS OF WAR בגוגל ותבקשו שיציג רק תמונות גדולות מאוד וזה יראה לכם את התמונות של המשחק בגרפיקה הכי גבוה.

פורסם

Knock_ouT המפרט שלך מיושן להיום

ככה שאתה לא יכול לראות את שיא הגרפיקה במשחקים כבדים

קרירין תפרט בבקשה למה הוא מאכזב אותך.

מה מאכזב ?

שהמשחק יצא ל360 הוא נחשב לאחד המשחקים הטובים ביותר שלו

דיברו על גרפיקה חזקה\סאונד חזק\ומבקרים נתנו לו ציונים מאוד טובים

בפועל

גרפיקה-לא ברמה של המשחקים הכבדים במחשב

סאונד-גם לא באיכות הכי גבוה

עלילה-גנרית (לפחות עד החלק שהגעתי אליו )

משחקיות-משעממת מאוד וחוזרת על עצמה

גיוון-לא קיים

חדשנות-כמאת כלום לא חידשו

אתה מבין חשבתי שאני ישחק משחק טוב אם המון ההיפ שזרקו אליו

אבל זה סתם משחק מטומטם

פורסם

אל תגזים. מיושן מיושן אבל עובדה שאני משחק GOW וUT3 על רזולוציה הכי גבוה שאני יכול והכל על HIGH\VERY HIGH ואולי פה ושם MED. (מנוע משחק מצוין)

UT3 עובד כמעט חלק, וGOW נתקע מלא בגלל חוסר בזכרון... צריך בשבילו 2גיגה.

רק החל מCOD4 וקריסיס אני לא יכול להריץ משחקים על הכי גבוה, וזה לא כזה נורא בשבילי. אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי מחשב חדש השנה בגלל הוצאת רישיון, טיול לפולין ועוד הוצאות למיניהן.

פורסם

לא אמרתי לך לקנות מחשב חדש

אני רק אומר שאתה לא יכול להשוות בנוכחי

אם הייתה רואה את COD4 על הכי גבוה הייתה מבין את ההבדל

פורסם

אתה יודע מה, חבר שלי קנה מחשב חדש ומשחק COD4 על הכי גבוה, אני יבוא אליו מתישהו ואראה איך זה נראה ואחרי זה אני ידאג לידע אותך סבבה? ;)

עד אז,

שיהיה לכולם לילה טוב :)

פורסם

מה מאכזב ?

שהמשחק יצא ל360 הוא נחשב לאחד המשחקים הטובים ביותר שלו

דיברו על גרפיקה חזקה\סאונד חזק\ומבקרים נתנו לו ציונים מאוד טובים

בפועל

גרפיקה-לא ברמה של המשחקים הכבדים במחשב

סאונד-גם לא באיכות הכי גבוה

עלילה-גנרית (לפחות עד החלק שהגעתי אליו )

משחקיות-משעממת מאוד וחוזרת על עצמה

גיוון-לא קיים

חדשנות-כמאת כלום לא חידשו

אתה מבין חשבתי שאני ישחק משחק טוב אם המון ההיפ שזרקו אליו

אבל זה סתם משחק מטומטם

הבנתי שלא סיימת אותו נכון? הרגת את הRAAM? (אני אל יודע איך העלילה במחשב)

כול מה שאני אומר עכשיו הוא לגבי הגרסא ל360 .

הגראפיקה לדעתי די טוב , אז כן אתה צודק יש פאשלות קטנות פה ושמה אבל לדעתי הכול יצא נורא יפה ומתאים לתקופה שעליה מסופר.

סאונד לדעתי ממש טוב אהבתי את ה THEME SONG ממש ובכלליות בקטע של הצגת העלילה לדעתי יצא להם די טוב. בהחלט עומד בציפיה שלי!

בעלילה העניין מסתבך:

מצד אחד העלילה באמת מין ג'נרית - שוב אני הולך להציל את הכוכב ולנצח במלחמה בעזרת מציאת קואורדינטות והכנסתם לפצצה.

מצד שני העלילה יותר מתוחכמת ויותר "יפה" - אתה לא סתם ככה הולך ממקום למקום [אני לא רוצה להיכנס לכול השלבים עכשיו] אבל בעצם חוץ משלב אחד שההתקדמות בעלילה שואף לאפס (כשאתה הולך לבית שלו בשביל הקואורדינטות) כול שאר השלבים משלבים די טוב אקשן עם עלילה ובסוף המשחק העלילה לא מרגישה רגילה בכלל. אתה חושב שזהו ניצחת במלחמה ***ספויילר*** אבל בעצם היא בכלל לא נגמרה וכנראה שאתה תפסיד בה *** /ספויילר***

אותי אישית זה הפתיע כי ציפיתי לסיום מסריח כזה.

המשחקיות סבבה , אתה מתלונן סתם. זה שאתה הולך תופס מחסה ויורה זה בכול משחק SHOOTER. פה ,נכון אין שום דבר מיוחד במינו, זה טיפה שונה. אין מצב שאתה שורד כמה קרבות ככה בלי לתפוס מחסה - פשוט אין מצב.

גיוון לדעתי יש. הסביבות משתנות ויצורים משתנים טיפה. זה משחק יריות , אתה מצפה שבשלב מסויים אתה תוריד את הנשק ותשחק פוקר עם הלוקוס (עדיין לא ממש הצלחתי לזכור איך קוראים להם - ועברתי את המשחק פעם אחת ועכשיו אני מנסה פעם שניה)?

לא יודע מה אתה רוצה בחדשנות , לא כול משחק צריך לחדש משהו כמו בכול דבר אחר בחיים. מה ציפית?

פורסם

יופי, אני שמח מאוד שהמשחק הזה הוכרז!

ד"א אני לא חושב שזה יהיה משחק שיצא בלעדית ל-360... אני כמעט סגור על זה שיהיה גם למחשב.

פורסם

המשחקיות סבבה , אתה מתלונן סתם. זה שאתה הולך תופס מחסה ויורה זה בכול משחק SHOOTER. פה ,נכון אין שום דבר מיוחד במינו, זה טיפה שונה. אין מצב שאתה שורד כמה קרבות ככה בלי לתפוס מחסה - פשוט אין מצב.

גיוון לדעתי יש. הסביבות משתנות ויצורים משתנים טיפה. זה משחק יריות , אתה מצפה שבשלב מסויים אתה תוריד את הנשק ותשחק פוקר עם הלוקוס (עדיין לא ממש הצלחתי לזכור איך קוראים להם - ועברתי את המשחק פעם אחת ועכשיו אני מנסה פעם שניה)?

לא יודע מה אתה רוצה בחדשנות , לא כול משחק צריך לחדש משהו כמו בכול דבר אחר בחיים. מה ציפית?

לא סיימתי את המשחק ואני יחסית בהתחלה

(הגעתי לחלק אם היצורים הקטנים )

אבל אם להשוות למשחקים אחרים כמו ביושוק או HL2

המשחק הזה לא מתקרב לרמה הזאת

רוב ההתחלה אתה נלחם בדיוק באותם יצורים

לקח לי יותר משעה להגיע ליצורים הקטנים

והמשחק למיטב זיכרוני מביקורות נמשך בערך 8 שעות

אולי במחשב ייקח קצת יותר כי הוסיפו דברים

בכל מקרה אתה לבד הצבעתה על בעיות במשחק

ופה יש גם הרבה עניין של טעם

ומבחינתי אחרי זלדה WW לשחק במשחק כל כך חסר גיוון זה עלוב

אני בכל זאת יסיים אותו אבל אני בכלל לא מבין מה אנשים מצאו בו מהתחלה

טוב הגרפיקה לפני שנה הייתה חדשנית והידית של ה360 אם הרטט בטח הוסיפה למשחק

בכל זאת המשחק פשוט לא בנוי לטעמי בכלל

עריכה-לעזאזל אם MS

נמחקו לי כל השמירות (כן אני יודע שזה בעיה מוכרת)

טוב אני יעבור את המשחק אם טרינר וזהו

גם ככה משחק משעמם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים