עבור לתוכן

GEARS OF WAR 2 הוכרז רשמית

Featured Replies

פורסם

זה היה ידוע וצפוי אבל סוף סוף זה קורה באמת.

המשחק Gears of war 2, ההמשך למשחק השנה שעברה ואחד ממשחקי היריות הטובים ביותר שנוצרו, הוכרז רשמית על ידי מיקרוסופט.

http://news.teamxbox.com/xbox/15758/Gears-of-War-2-Officially-Announced/

http://news.teamxbox.com/xbox/15755/Gears-of-War-2-Confirmed-and-Dated/

המשחק צפוי להגיע בנובמבר השנה והוא יהיה בלעדי לקונסולת XBOX360.

עלילת המשחק תהיה המשך ישיר לעלילת המשחק הראשון (ולא קודמת למשחק הראשון כמו שהרבה שמועות אמרו),

וחוץ מדברי המפתחים שהמשך הולך להיות הרבה יותר טוב מהראשון (כולי תקווה שזה יהיה נכון) אין שום מידע נוסף כרגע על המשחק.

יש כבר טיזר קצר למשחק אבל הוא לא מציג שום דבר מהמשחק עצמו חוץ מההכרזה עצמה על המשחק

http://www.gamersyde.com/stream_6250_en.html

ואם כבר הכרזות על תאריך השחרור של Ninja gaiden 2 הוכרז והמשחק הולך להגיע אלינו ב3 ליוני.

פורסם

אני לא אוהב את הראשון

אבל ידוע לי שהרבה אוהבים אותו

בכל אופן שמענו מספיק על "משחקים בלעדיים " ב360

די בטוח שזה יגיע למחשב בסופו של דבר

פורסם
  • מחבר

זה די צפוי שמתישהוא הוא יגיע למחשב,

אבל גם אם הוא יגיע למחשב אז זה יהיה תקופה ארוכה אחרי (לחכות שנה למשחק אחרי שכל העולם ואחותו משחקים בו בקונסולה יכול לבאס הרבה אנשים), חוץ מזה שעד שהמשחק יגיע למחשב הוא יאבד מהמקוריות ומהיופי שלו, בדיוק כמו שקרה עם המשחק הראשון.

שלא נדבר על העובדה שיש אנשים שיצטרכו להוציא עוד פעם כסף כדי לשדרג את המחשב על מנת לשחק בו כמו שצריך.

ושלא נציין את העובדה שבדרך כלל משחקים שעוברים מהקונסולות למחשב מקבלים משחק עם בעיות (לא עולה לי, נתקע לי, מרצד לי, יוצא לי, ...)

אז ידידי הקט קרירין,

אתה מוזמן להציל לך איזה נסיכה קופצנית בעזרת מריו בפעם ה200 (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mario_games_by_year), או לשחק לך משחקי קלפים עם פוקימון ותרשה לי להכניס דיסק לקונסולה (בלי באגים, התקנות, וקטיעות) להתיישב בספה ולהציל את העולם בפעם השנייה בגרפיקה מדהימה.

פורסם

זה שאני יציל נסיכה בלונדינית בפעם המיליון ואחת זה ברור

אבל חשבתי שמדברים על בלעדיות ב360

ודוקה יש משחקים שיוצאים אחרי כמה חודשים לPC היום

המנועים הגרפים וכלים אחרים כבר מוכנים לגמרי

ולהעביר משחק 360 לPC מאוד קל למפתחים היום

ובעניין השדרוג מחשב משחקים טוב היום

לא צריך אף שדרוג להריץ פורט מה360

לפני שנה המצב היה שונה אבל זה כבר נגמר

פורסם
  • מחבר

טוב, אני ואתה יכולים לריב ככה במשך שעות אז נעזוב את זה בצד לרגע 8)

הסרטון הבא מציג את השיפורים שחברת אפיק הוסיפה למנוע המשחק UE3

http://www.gamersyde.com/stream_6268_en.html

ומכיוון שאותה החברה היא גם החברה שמייצרת את GOW2 אז כולנו יכולים להבין שהשיפורים הללו יופיעו במשחק

פורסם

יש!!! ברגע שסיימתי את המשחק הרגשתי שחייב להיות המשך ולמזלי יש!

אני מקווה שהוא יהיה טיפה יותר ארוך (בסינגל) ושהוא יסיים את המלחמה הזאת.

האמת נשאר לי רושם ממש טוב מהמשחק הראשון ואת האמת , סליחה לכול אוהבי ההאלו , אבל לדעתי הוא משתווה לHALO!

אוי עכשיו לחכות עד נובמבר. :'( :'(

פורסם

ישששש

אני פשוט מת על המשחק הראשון, אחד המשחקים היחידים שלדעתי חידש משהו בז'אנר משחקי המחשב ב2007.

וחוץ מזה כשהוא יצא למחשב אחרי כמעט שנה שהוא היה ב360 הגאפיקה שלו עדיין אחת הכי יפות שיש במשחקי מחשב וב360, אז הטיעון על ה"יאבד מהיופי" ממש לא במקום פה. למי שאין תקציב לXBOX360 (כמוני) פשוט יאלץ להתאזר בסבלנות עד שיצא למחשב. ואני בטוח שעד אז יגיעו גם אחלה משחקים למחשב.

יום טוב ;)

P.S -

EPIC שולטים!!!

פורסם

זה נראה לך אחת מהגרפיקות הטובות במחשב ? :screwy: :screwy: :screwy:

מה אם COD4\ביושוק\קריסיס\וכו ?

המשחק הראשון לא קרוב אפילו להיות מהיפים ביותר

פורסם

בראשון שיחקתי ממש מעט אבל נהנתי מכל דקה נקווה שהמשחק השני יהיה טוב כמוהו ושיהיה מולטי טוב כי לפי מה שהבנתי המולטי לא הכי טוב

פורסם

זה נראה לך אחת מהגרפיקות הטובות במחשב ? :screwy: :screwy: :screwy:

מה אם COD4\ביושוק\קריסיס\וכו ?

המשחק הראשון לא קרוב אפילו להיות מהיפים ביותר

חשבתי שהוא מבוסס מנוע UNREAL3 שעליו במקרה גם מבוסס ביושוק לא?... :screwy: :screwy: :screwy:

(יותר נכון אני יודע שהוא כן, פשוט בא לי להיות עוקצני)

קריסיס בעל מנוע גרפי מטומטם ביותר אז אני אפילו לא מתייחס אליו. בסדר COD4 בהחלט יפה מאוד אבל הסגנון שונה לגמרי, הוא מנסה להיות מציאותי עד כמה שאפשר ובGOW יש לך מפלצות ענקיות בגובה 20 מטר.

פורסם

חשבתי שהוא מבוסס מנוע UNREAL3 שעליו במקרה גם מבוסס ביושוק לא?... :screwy: :screwy: :screwy:

קריסיס בעל מנוע גרפי מטומטם ביותר אז אני אפילו לא מתייחס אליו. בסדר COD4 בהחלט יפה מאוד אבל הסגנון שונה לגמרי, הוא מנסה להיות מציאותי עד כמה שאפשר ובGOW יש לך מפלצות ענקיות בגובה 20 מטר.

קריסיס מטומטם ??? הרגת אותי...

המנוע הגרפי של CRYSIS הרבה יותר מתקדם משל U3 מכל בחינה שתהיה. זה שהוא מקרטע כמעט על כל מפלצת אפשרית זה לא אומר שהוא גרוע, זה אומר שהוא מקדים את זמנו

פורסם

קריסיס בהגדרות בינוניות נראה יותר טוב מי GOW

ואז מה שביושוק וGOW מבוססים על אותו המנוע

עדיין ביושוק נראה הרבה יותר טוב מי GOW

וזה בלי לדבר על המשחקיות

לתפוס מחסה \לירות \

לתפוס מחסה \לירות \

לתפוס מחסה \לירות \

לתפוס מחסה \לירות \

פורסם

מה אני יגיד לך, על טעם ועל ריח. ביושוק לא חידש לי אישית כלום ולא הלהיב אותי, שיחקתי שעתיים-שלוש ונמאס לי.

ולא אמרתי שקרסיס מכוער, אמרתי שהמנוע הגרפי שלו מטומטם, והוא לא כזה כבד רק בגלל שהוא "מקדים את זמנו" אלא בגלל שהוא גם מטומטם.

מקדים את זמנו הוא לא ממש להגיד ת'אמת.

קריסיס בהגדרות בינוניות נראה יותר טוב מי GOW

חחח בהגדרות בינוניות הוא נראה יותר גרוע מHL2 ובהגדרות נמוכות נראה כמו HL1.

קריסיס בולט מעל כל השאר רק כאשר הכל על HIGH כמינימום, ברגע שאתה משחק על פחות מזה הוא לא נראה יותר טוב לא מGOW ולא מרוב המשחקים שיצאו השנה.

פורסם

אני שחקתי על הגדרות בינוניות את קריסיס

ברזולוציה יחסית גבוה והוא נראה טוב יותר מי GOW על ההגדרות הכי גבוהות

כרגע המשחק הכי טוב גרפית בPC זה COD4 לדעתי

אבל GOW לא קרוב למשחקים הטובים גרפית

למעשה 2 המשחקים העיקרים שלי כרגע זה GOW ומאריו שמש

ככה שאני יודע בדיוק איך GOW נראה

ואני חייב להגיד שהוא מאכזב אותי מהרבה בחינות -אם כבר בעלי ה360 רוצים לשמוח על משהו זה ביושוק

ולא GOW

לביושוק לפחות יש אווירה וכיף לשחק בו

פורסם

קרירין תפרט בבקשה למה הוא מאכזב אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים