פורסם 2003 באפריל 2522 שנים זה יותר מסתם ספרייטים-זה ברמה של לשנות את הטקסטורה של הקיראבל עזוה את התמונה ההיאהתמונה השניה נראית טוב וזה כל מה שחשוב בעצם-משחק הוא לא רק הגרפיקה שלו (אולי חוץ מהמקרה של דום 3-עלילה בדום?I DONT THINK SO)
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים שאלה: אני לא גיימר ולא מעודכן במשחקים, רציתי לדעת על מה כל המהומה סביב המשחק הזה?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר זה יותר מסתם ספרייטים-זה ברמה של לשנות את הטקסטורה של הקיראבל עזוה את התמונה ההיאהתמונה השניה נראית טוב וזה כל מה שחשוב בעצם-משחק הוא לא רק הגרפיקה שלו (אולי חוץ מהמקרה של דום 3-עלילה בדום?I DONT THINK SO)התמונה השניה? מה עם כל התמונות שנתתי בזיפ? אלה התמונות המדהימות.. התמונה השניה נראית מגוכחת יחסית לתמונות הללו.מה שמעניין לראות זה איך הם עשו את התמונות חוץ, ואיך הן יראו במשחק האמיתי.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים כמו כולם, תחכה ל15 במאי(למה אתה חושב שחשוב לי HALF-LIFE2?! ב15 במאי יוצא מטריקס רילודד, אז מה אם E3 באותו תאריך?) ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לא שמתי לב ללינק ההשניאבל מה הרעיון של התמונות האלה? תמונות קטנות ולא מפורטות שיכולות לצאת במשחק ריאליסטיות יותר מדום 3 או ריאליסטיות כמו דום 2
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר מאיפה התאריך הזה? אני חושב שהם יתאמצו להוציא את זה לכל העולם בבת אחתהתאריך מפה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2584055,00.htmlאבל בחזרה לנושא המקורי: לדעתי אמנם התמונות קטנות מדי על מנת להראות עד רמת הפירוט הקטנה ביותר, אבל לומר שהם לא מראות את יכולותיו של המנוע זה כמו להתעלם מהתמונות לחלוטין.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים לא אמרתי שהם לא מיצגות את המנועדווקא אמרתי שהוא נראה מספיק טוב כדי שהגרפיקה לא תהיה מה שיגרע ממנומהתמונות לא הצלחתי להסיק יותר מזה על המנוערשמים נוספים שלך יתקבלו בברכה
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים הכל טוב ויפה רק אני מקווה שזה לא עוד משחק המשך דבילי דוגמת Unreal 2 ו Red Faction 2. :-\
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים רדפאקשון 2 נועד להכשל החברה חשבה שהגיאו מוד מספיק כדי שהמשחק יהיה טובאנריל 2 היה יותר בשביל המנוע
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים על זה אני מדבר, חוץ מהגרפיקה (שהאמת ב RF2 ממש לא משהו) המשחקים הללו שטחיים בצורה בלתי נסבלת. לדעתי עדיין Half-Life ישאר הגדול מכולם
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים גם על האלף לייף יש לי טענותהם הלכו על כיוון של אירועים מתוסרטים שזה נחמדאבל רק לפעם הראישונהיכלו להשקיע גם באינטליגציה המלאכותיתבשבילי רק דום 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.