עבור לתוכן

תמונות ראשונות מתוך Half-Life2

Featured Replies

פורסם

תמונות ראשונות מתוך Half Life 2.. ואם זה נכון זה נראה מדהים! (למרות איכות הסריקה הנמוכה)

1051029326%5F0%2Ejpg

לעמוד (בגרמנית)

• תגובות 32
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא מנוע תלת-מימדי.

אולי תרשימים, אבל לא משחק.

פורסם

גם העובדה שזה תמונה סרוקה כמו שאמרת,לא נראה לי שזה מהמשחק עצמו

פורסם

למה גרמנים חושפים את הכל? :-\

פורסם

לא נראה משהוא מיוחד

נראה לי שעדיף את HALF-LIFE הראשון

פורסם

לא נראה משהוא מיוחד

טוווווובבבבבבב ::)

פורסם

לא נראה משהוא מיוחד

בטח....ואת זה אתה אומר על סמך כל הביקורות על המשחק שיצאו וכל מאות השתמונות ששוחררו על המשחק,ושכחתי לציין שגם על סמך חשיפת העלילה של המשחק אתה אומר את זה...

בקיצור תקלוט בנאדם לא יודעים הרבה על המשחק,יש רק את התמונה המסכנה הזאתי שנראית לי גם ככה מפוברקת אז אל תזרוק מילים לאוויר כמו איזה פג. :nono: :nono:

פורסם
  • מחבר

זו לא תמונה מפוברקת.

בלינק הזה(שלדעתי כבר הורידו אותו בגלל עניין של זכויות יוצרים) יש סריקות של PCGAMER המראות תמונות מתוך המשחק החדש (שנראות מדהימות דרך אגב), ומופיעה שם גם התמונה הזו. שהיא אגב תמונה של ה"שלב הכתום" כלומר השלב הניסויי לפני ששמים עליו טקסטורות ולכן הוא בצבע כתום.

פורסם

פיינל פאנטזי לא נראה ככה

וגם לא דום 3

למעשה לא ראיתי אף תמונה שנעשתה באמצעות מחשב שנראית כל כך טוב

פורסם
  • מחבר

לינק נוסף (שעובד לבינתיים)

שיוכיח שזו אכן תמונה מהמשחק.

http://mystunami.de/HL2.zip

לגבי איכות התמונה - לדעתי התמונה האמיתית על גבי מסך המחשב נראית יותר גרוע, ההדפסה וההגדלה על גבי מסך המחש קצת עיוותו את התמונה .

פורסם

עוד לינקים של אותם תמונות לא מוכיחים כלום...

כמות הפוליגונים שיש בבנאדם צריכה להיות עצומה-וגם יש את ההשתקפות בקסדה

והדם שמרוח בצורה די מציאותית על הקיר

לא חושב שמנוע נוכחי יכול לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

לינקים לש עוד תמונות מוכיחות מהו המקור (המכובד יש לומר) של התמונה הזו, בנוסף ולתמונות נוספות המראות מה המנוע מסוגל לעשות.

ההשתקפות בקסדה היא אפקט אוטי של סריקה גרועה וטקסטורה גרועה כנראה לא פחות. אל תשכך שהגדילו את התמונה מגודל של מספר סנטימטרים על מספר סנטימטרים. אז זה שהתמונה הטעתה אותך כנראה לא אומר שהיא מפוברקת.

בנוגע לשאר התמונות - הם כבר נראות יותר הגיוניות ברמת האיכות פשוט מכיוון שהן יותר גדולות ולכן יותר ברורות ברמת פירוטן.

ואגב... דם מרוח מציאותת כבר למדנו לעשות ממזמן.

פורסם
hl2_1.jpg
פורסם

דם מרוח דינמי (כזה שיצור עושה על קיר אחרי שהוא מת)

לא ראיתי בשום משחק חוץ מהדמו של דום 3

אפילו באנריל 2 זה יותר כתם מאשר מריחה

התמונה השניה נראית הרבה יותר כמו מנוע בן זמננו

הראישונה היא ואלי חלק מסרט לא מנוע

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא רואה שם משהו מיוחד יותר מספרייטים, משהו "דינמי" (או איך שאתה לא קורא לזה) זה בטח שלא.

ועזוב את התמונה הזו (עם יש לך עליה מחלוקת, למרות שאני לא רואה על מה), עדיף שנתמקד בשאר התמונות שבאמת נראות מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים