פורסם 2003 באפריל 2222 שנים תמונות ראשונות מתוך Half Life 2.. ואם זה נכון זה נראה מדהים! (למרות איכות הסריקה הנמוכה) לעמוד (בגרמנית)
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים לא נראה משהוא מיוחד נראה לי שעדיף את HALF-LIFE הראשון בטח....ואת זה אתה אומר על סמך כל הביקורות על המשחק שיצאו וכל מאות השתמונות ששוחררו על המשחק,ושכחתי לציין שגם על סמך חשיפת העלילה של המשחק אתה אומר את זה... בקיצור תקלוט בנאדם לא יודעים הרבה על המשחק,יש רק את התמונה המסכנה הזאתי שנראית לי גם ככה מפוברקת אז אל תזרוק מילים לאוויר כמו איזה פג. :nono:
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר זו לא תמונה מפוברקת.בלינק הזה(שלדעתי כבר הורידו אותו בגלל עניין של זכויות יוצרים) יש סריקות של PCGAMER המראות תמונות מתוך המשחק החדש (שנראות מדהימות דרך אגב), ומופיעה שם גם התמונה הזו. שהיא אגב תמונה של ה"שלב הכתום" כלומר השלב הניסויי לפני ששמים עליו טקסטורות ולכן הוא בצבע כתום.
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים פיינל פאנטזי לא נראה ככהוגם לא דום 3למעשה לא ראיתי אף תמונה שנעשתה באמצעות מחשב שנראית כל כך טוב
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר לינק נוסף (שעובד לבינתיים)שיוכיח שזו אכן תמונה מהמשחק.http://mystunami.de/HL2.zipלגבי איכות התמונה - לדעתי התמונה האמיתית על גבי מסך המחשב נראית יותר גרוע, ההדפסה וההגדלה על גבי מסך המחש קצת עיוותו את התמונה .
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים עוד לינקים של אותם תמונות לא מוכיחים כלום...כמות הפוליגונים שיש בבנאדם צריכה להיות עצומה-וגם יש את ההשתקפות בקסדהוהדם שמרוח בצורה די מציאותית על הקירלא חושב שמנוע נוכחי יכול לעשות את זה
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר לינקים לש עוד תמונות מוכיחות מהו המקור (המכובד יש לומר) של התמונה הזו, בנוסף ולתמונות נוספות המראות מה המנוע מסוגל לעשות.ההשתקפות בקסדה היא אפקט אוטי של סריקה גרועה וטקסטורה גרועה כנראה לא פחות. אל תשכך שהגדילו את התמונה מגודל של מספר סנטימטרים על מספר סנטימטרים. אז זה שהתמונה הטעתה אותך כנראה לא אומר שהיא מפוברקת.בנוגע לשאר התמונות - הם כבר נראות יותר הגיוניות ברמת האיכות פשוט מכיוון שהן יותר גדולות ולכן יותר ברורות ברמת פירוטן.ואגב... דם מרוח מציאותת כבר למדנו לעשות ממזמן.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים דם מרוח דינמי (כזה שיצור עושה על קיר אחרי שהוא מת)לא ראיתי בשום משחק חוץ מהדמו של דום 3אפילו באנריל 2 זה יותר כתם מאשר מריחההתמונה השניה נראית הרבה יותר כמו מנוע בן זמננוהראישונה היא ואלי חלק מסרט לא מנוע
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר אני אישית לא רואה שם משהו מיוחד יותר מספרייטים, משהו "דינמי" (או איך שאתה לא קורא לזה) זה בטח שלא.ועזוב את התמונה הזו (עם יש לך עליה מחלוקת, למרות שאני לא רואה על מה), עדיף שנתמקד בשאר התמונות שבאמת נראות מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.