עבור לתוכן

שווה להחזיר את אלקטל שחור שלי ולקבל נתב מודם אלחוטי בבזק סוטר?

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים

בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי?

בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות.

האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?

פורסם

לפי מה שהבנתי, אתה בעצם קונה את הנתב, אבל מקבל החזר כספי שלו כל חודש כל עוד אתה מחובר לתשתית ה ADSL במשך שנתיים.

זה לא התחייבות לשנתיים!

כנראה שאת המודם שלך אתה יכול לשמור, הבנתי שאפשר גם לקנות אותו ב 99 שקל.

פורסם

אני רוצה לחדד פה משהו:

1. זה כן התחייבות לשנתיים. במידה ואתה יוצא תצטרף לשלם את שאר הסכום באופן מלא (זה רכוש מנוי ולא בהשאלה).

2. צריך להחזיר את המודם תוך 14 יום לבזקסטור אבל אני לא בטוח אם זה תקף גם לגבי אלקטל STH.

רוב הסיכויים שתקבל את הדגם של אסוס כי זה מה שיש עכשיו הכי הרבה במלאי.

איך כרגע אתה מחובר בשני המחשבים?

אין שום "בלגנים" בנתב משולב מודם :)

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מחובר עם כבל ושני כרטיסי רשת שאני מעביר מהחדר שלי לחדר של אחותי וזה סרטים ואנשים נתקלים בכבל ונופלים.

אני רוצה לשמור על המודם של אלקטל אפילו לגיבוי... אני אשאל אותם מה המדיניות שלהם בנוגע לזה ואני אעדכן פה.

פורסם

אם הכל עובד בסדר אז אולי פשוט תשקיעה קצת זמן בסידור הכבל כדי שהוא יעבור בצורה יותר בטיחותית ואסטתית מהחדר שלך לחדר של אחותך. ;)

פורסם

אני רוצה לחדד פה משהו:

1. זה כן התחייבות לשנתיים. במידה ואתה יוצא תצטרף לשלם את שאר הסכום באופן מלא (זה רכוש מנוי ולא בהשאלה).

2. צריך להחזיר את המודם תוך 14 יום לבזקסטור אבל אני לא בטוח אם זה תקף גם לגבי אלקטל STH.

רוב הסיכויים שתקבל את הדגם של אסוס כי זה מה שיש עכשיו הכי הרבה במלאי.

איך כרגע אתה מחובר בשני המחשבים?

אין שום "בלגנים" בנתב משולב מודם :)

זה לא התחייבות.

אם אתה יוצא לפני סיום השנתיים , אתה צריך לשלם את שארית של הרכישה של הנתב.

שזה 14 שקל לחודש.

פורסם

יש התחייבות לשנתיים, בנוסף צריך לשלם את מחיר הנתב המלא ע"פ בזק, שזה מחיר מופקע משהו יחסית, אבל זה כדי למנוע מאנשים לעזוב.

multicore, זה לא משנה אם זה אלקטל ישן, זה משנה אם זה במסלול קניה/חכירה או השאלה. בהשאלה הוא יהיה חייב להחזיר את המודם תוך 14 יום או לשלם קנס כספי של איזה 200 ש"ח (אבל אתה משאיר את המודם אצלך). במסלול קניה/חכירה המודם הוא רכוש הלקוח ואפשר לשמור אותו בנוסף למודם או נתב חדשים.

ziv13, זה אלטקל הישן (5 נוריות בחזית) או היותר חדש -510 (עם 3 נוריות למעלה)?

אם זה המקרה הראשון אז זה שיקול שלך, אני הייתי מקשיב לmulticore בעניין. אבל אם זה ה510, תשאיר אותו אצלך, אתה יכול להפוך אותו לנתב אחד הטובים. אתה אח"כ יכול לקנות מתג שעולה פחות מ100 ש"ח היום ולחבר עליו כמה מחשבים במקביל. רק יהיה חסר לו הרכיב האלחוטי.

פורסם

אל תשכח שיש 510 שמגיעים עם 4 כניסות. :)

אני אבדוק מחר בעבודה את כל התנאים ואעדכן פה אם זה מעניין את מישהו.

פורסם

לקוח שיסיר את האינטרנט המהיר לפני תום 24 חודשים בהם הוא משלם עבור הנתב, ימשיך לשלם 19.90 ש"ח כפול מספר החודשים שנותרו (יבוטל הזיכוי החודשי).

לקוח שיסיר קו טלפון (בודד) לפני תום 24 חודשים בהם הוא משלם עבור הרשת הביתית, ישלם בפעם אחת מחיר מלא עבור הרשת - 19.9 ¤ כפול מספר החודשים שנותרו (יבוטל הזיכוי החודשי).

במידה והלקוח עצמו לא יוסר (כיוון שיש לו קווים נוספים תחת המשלם או שיש לו מנויים נוספים במשלמים אחרים), העסקה תמשיך כסדרה והלקוח יקבל חשבונות במשלם רק על העסקה בתשלומים.

אלו הם תנאי ההתחייבות על קצה המזלג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים