עבור לתוכן

בעיה בהדלקת המחשב ובמהירות הזיכרון !!!!

Featured Replies

פורסם

היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. :)

עוד בעיה:

המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה בלי להיכבות ושוב להידלק ולעשות דאאווינים.. אז מה הבעיה? איך אני מתקן את זה? מחשב חדש :x

עריכה:

יש לי מארז Antec Sonata 3 כולל הספק שבא עם זה (500W) .

מעבד Q6600 עם OC ל3.0GHZ .

כרטיס מסך Sparkle 8800GT .

לוח אם Gigabyte P35-DS3L .

Win XP SP2!

תודה רבה, מחכה לתגובות. :)

פורסם

עם הזיכרון אין בעיה זה אמור להיות ככה

שאתה אומר המחשב נכבה מה, נכבה בו המאוורר של המעבד בלבד ? כי גם זה אמור לקרות בהגדרות מסוימות

פורסם
  • מחבר

יו אחי זה קצת קשה להסביר את זה ככה.. צריך לראות את זה :\

תראה זה כזה אני לוחץ על הכפתור, ואז המחשב נדלק ומתחיל בפעולה ואני שומע את הרעש של המאווררים מתחילים לפעול והאורות של המארז נדלקים והכל, ואז תוך 2 שניות לפני שהמסך אפילו הספיק בכלל להידלק המחשב נכבה (אין יותר רעש, המאווררים הפסיקו לפעול, האורות נכבו, אין כלום.) ואז תוך שניה המחשב שוב נדלק ואז שוב נכבה ככה כמה פעמים עושה דאאווינים עד שהוא נדלק לגמרי ופועל מצוין. אז למה זה עושה את זה? איך אני מסדר שזה על הפעם הראשונה ידלק כמו שצריך ולא יכבה ויישאר יציב?

תודה. :)

פורסם

זה ידוע שהצי'פסט P35 עושה בדרך כלל (ביוס לא מקונפג) הדלקה לכמה שניות (2-3),נכבה,ואז נדלק ופועל...

אצלך אני מבין זה קורה כמה פעמים יותר מדי,אז אני מציע שתאפס את הביוס ותראה אם יש שינוי.

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא רוצה לאפס את הביוס כי אז ה OC שעשו לי בחנות ימחק ואני לא רוצה לעשות את זה.. אתה יכול אולי להגיד לי איזו הגדרה ספציפית לנסות לשנות?

תודה.

פורסם

תוציא את הזיכרונות ותשים מחדש,אם לא עובד נתק את כל מה שמחובר לספק כח (DVD,כונן קשיח,מאווררים)חוץ ממתח לכרטיס מסך ומתח ללוח אם ותראה אם עובד.

לא עובד,גש לחנות לא מבין מה אתה מסתבך אם זה בכלל יש לך אחריות.

פורסם
  • מחבר

תוציא את הזיכרונות ותשים מחדש,אם לא עובד נתק את כל מה שמחובר לספק כח (DVD,כונן קשיח,מאווררים)חוץ ממתח לכרטיס מסך ומתח ללוח אם ותראה אם עובד.

לא עובד,גש לחנות לא מבין מה אתה מסתבך אם זה בכלל יש לך אחריות.

תעשה לי טובה אני מבקש ממך, אל תגיב אם אתה לא יודע. זה ממש לא הגיוני מה שאמרת. זה בטח הגדרה בביוס כמו שמישהו רשם בהודעות למעלה. אז זה שרשם את ההודעה שזה ההגדרות בביוס, אתה יכול בבקשה להגיד לי מה לשנות כי אני לא רוצה לאפס תודה.

פורסם

מי טכנאי מחשבים אני או אתה???? >:(

אם אתה לא מקבל את מה שאומרים לך כדי להביא לפיתרון הבעייה,גש לחנות קנית שם ותפסיק להציף את הפורום בבעיות שלך.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני לא מכיר אותך ,אבל לפי התשובה שלך אני יודע בוודאות שאתה סתם ילד קטן שלא מבין כלום במחשבים. אני לא מעוניין לקבל עזרה מילדים קטנים שלא מבינים בזה, כמוך!! אני פניתי לפורום פה כי יש פה באמת טכנאים טובים שיודעים לעזור בבעיות מסוג זה. ואני מתערב איתך שאני מבין פי 2000 יותר ממך במחשבים, אבל פשוט את הבעיה הזאת אני לא יודע לפתור כי אני לא מבין כל כך בחומרה אז שאלתי אנשים מקצוענים. וכמו שאמרתי קודם, אם אתה לא יודע אז אל תרשום כי אתה סתם רושם תנסה לנתק הכל ולחבר זה תשובה של ילד סתום! מה הבעיה להגיד על כל בעיה "נתק הכל וחבר" זה תשובה של מישהו שלא מבין מהחיים שלו. קיצר אין לי כוח להתווכח איתך פשוט אל תגיב פה יותר אני לא צריך עזרה מילדים קטנים. אני צריך מישהו שמבין בחומרה.

תודה.

חחחח והרגת אותי אני בטוח שאתה לא טכנאי. עלק מי טכנאי אני או אתה? חחחחחחחחחח :D אחי פשוט סגור את האינטרנט ואל תיכנס לפה..

פורסם

ננעל עקב התנהגות לא הולמת,

המשתמש יטופל בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים