פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים שאלה,הUSB שאתה משתמש בו הוא בלוח M עצמו? או שהוא במארז?יכול להיות או דרייבר לא תקין לUSB (יש כזה דבר)חיבור רופף (במקרה של USB מובנה במארז) ללוח Mאו שקורה מצב אבל בספק שיש עומס על הפורטים של הUSB ואז הוא מתחיל לכבות מכשירים או להכבות בכלל.אני מציע לך שאם אתה עובד עם מוצרי USB באופן קבוע,אז תקנה מרכזיה שתיקח חשמל ישירות מהקיר. וככה אני מאמין לא יהיו לך בעיות.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים ממש לא לקנות מרכזיה כשלא ידועה לך הבעיה כלל!!! מעשה ממש לא חכםתבדוק ממה נובעת הבעיה תנסה להסיר את הדרייברים הישנים של הUSB ולהוריד חדשים ולעדכןתנסה כאשר הוא נתקע להחליף בין החיבורים של הUSB האם יש שינוי
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים זה דיי סימפטומים של עומס על הפורטים...תעשה את כל מה שאמרו לך ואם לא עובד אז לך על מרכזיה...אגב תוריד דרייברים מהאתר של ASUS (קטע כזה דרייברים של ASUS מורידים באתר של ASUS... מי חשב על זה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.