עבור לתוכן

האם יש אפשרות לגרום לIP להשאר קבוע?

Featured Replies

פורסם

נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP?

אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???

פורסם

אתה יכול לקנות כתובת IP מן הספק... תתקשר ותברר (בדר"כ לא זול).

פורסם

אתה יכול לקנות כתובת IP מן הספק... תתקשר ותברר (בדר"כ לא זול).

לפי מה שאני זוכר זה עולה 100$(ורק שתדעו 100$ זה מה שעולה לקנות class-c)

פורסם

אם אתה ב-ADSL ויש ברשותך מודם של Alcatel ניתן לפרוץ אותו ולעשות שהוא תמיד יהיה מחובר לספק (זאת אומרת, שהמחשב שלך לא צריך להיות דולק כדי המודם יהיה מחובר) ואז האיי פי שלך ישאר קבוע - עד שתכבה את המודם ותדליק מחדש.

פורסם

אצלי במודם כבלים יש לי איי פי קבוע באופן שכנראה רק אצל הספקית הם יכולים לשנות אותו. הוצאתי את המודם מהתקע של החשמל, מהתקע של הכבלים ועדיין שום דבר לא משתנה.

פורסם

אצלי במודם כבלים יש לי איי פי קבוע באופן שכנראה רק אצל הספקית הם יכולים לשנות אותו. הוצאתי את המודם מהתקע של החשמל, מהתקע של הכבלים ועדיין שום דבר לא משתנה.

זה נכון אלא אם אתה משתמש בחייגן.

פורסם
  • מחבר

אין לי מודם ALCATEL, חבל, זה מודם טוב אחרי שפורצים אותו אבל בלי פריצה המודם לא שווה אגורה! הוא גדול ומצריך הרבה חיבורים והגדרות מיותרות. יש לי ADSL.....לא כבלים וכרגע ראיתי שחברות הכבלים כבר לא מחברים לקוחות חדשים לכתובת IP קבועה (מחובר תמיד) ועכשיו יש צורך לחייג כמו בADSL.

אני מעוניין להשאיר את כתובת הIP קבועה מלי לקנות IP מהחברה או לדרוש זאת. אני מעוניין באיזה תוכנה שתעשה זאת (אם קיים) אני שמעתי שקיימים תוכנות שיכולות לשנות את הIP מבלי להתנתק אולי זה יכול לעזור איך שהוא? (שתהוכנה תשנה את הIP שלי לאותה כתובת כל פעם שאני מתחבר?) ואם קיימות תוכנות כאלו, מי שמכיר, שירשום שם בבקשה.

פורסם

טעות בידך. הגודל של מודם אלקטל מזערי בהשוואה למודם USB ושאר המודמים. חוץ מזה , ממתי שופטים מודם לפי הגודל שלו.

כמו כן , מודם אלקטל לא מצריך שום דרייברים כאשר מחברים אותו לכרטיס רשת. לפחות אצלי זה ככה.

בכבלים יש כתובת IP קבועה אלא אם כן תנתק את המודם.

ויש אכן תוכנה שיכולה לשמור על האיפי שלך קבוע , השם שלה ברח לי מהראש.

פורסם

אינני מאמין שתוכנה תוכל לעזור לך בנושא זה, מכיוון שעל מנת "להחזיק" את האיי פי עליך להישאר מחובר לאינטרנט, מכאן, שהמחשב שלך צריך להיות מחובר תמיד. אם אתה לא מתכוון לקנות כתובת איי פי קבועה, אז אולי תשקול לקנות ראוטר או מודם איי די אס אל שכן תומך באפשרות הזאת.

נ.ב. איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים....

טעות בידך. הגודל של מודם אלקטל מזערי בהשוואה למודם USB ושאר המודמים. חוץ מזה , ממתי שופטים מודם לפי הגודל שלו.

כמו כן , מודם אלקטל לא מצריך שום דרייברים כאשר מחברים אותו לכרטיס רשת. לפחות אצלי זה ככה.

בכבלים יש כתובת IP קבועה אלא אם כן תנתק את המודם.

ויש אכן תוכנה שיכולה לשמור על האיפי שלך קבוע , השם שלה ברח לי מהראש.

טעות בידך...

מודם האלקטל הוא מודם מסורבל ויש צורך להגדיר בו כתובות IP של RELAY_PPP ועוד כמה הגדרות (שאין צורך להגדירם במודמים של היום)ויש צורך לחבר אותו בעזרת שנאי חיצוני לחשמל (גדול כזה שתופס לך את כל המקום במפצל ומפריע לחיבורי חשמל אחרים) (מעצבן!) הוא גדול יחסית למודמים של היום, הוא בצבע שחור ויש עלי 5 נורות (יתרון?) והיתרון היחידי (יתרון די גדול...) שיש בו זה שאפשר לפרוץ אותו ולעשות ממנו גם Router וFirewall.

ולפני בערך חצי שנה כשלחבר שלי היה את המודם הזה אני לא ממש אהבתי אותו.... (אז לא ידעתי שאפשר לפרוץ אותו....)

ובכלל היום יש את המודם של בזק שהוא ממש פצפון, הגודל שלו כחצי מהמודם שלי ואף יותר קטן.... אבל עדיין שלי קטן ביחס לAlcatel.

אבל זה נכון שלא שופטים מודם לפי הגודל... אבל לפי דעתי המודם של Alcatel הוא פשוט מסורבל וההתקנה שלו יותר ארוכה מהתקנה של מודם USB או מודם פנימי אחר.

בקשר לכבלים, החברות החליפו את זה בצורה כזאת שתצטרך לחייג כדי להתחבר (במיוחד כדי שהIP לא יהיה קבוע על-מנת למנוע פריצות...)

לי יש מודם Apache AB-DSL-C

כעיקרון אני לא רוצה לעשות את האי פי שלי קבוע, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות זאת ע"י תוכנה כלשהי וגם לדעת איך אפשר לשנות את כתובת הIP מבלי להתנתק מהאינטרנט (בעזרת תוכנה).

אנא נסה לזכור את שם התוכנה!

תודה מראש!

שים לב להבדלים...

Alcatel SpeedTouch:

modem_speedtouchprohub_big.jpg

Apache AB-DSL-C:

AB-DSL-C%20and%20CA.jpg

פורסם

כמו שחבריה כתבו כאן : אתה לא יכול לשלוט על כתובת ה- IP שלך .

אולי אתה מתכוון לרכישת דומיין, או קבלתו חינם בצורה כלשהיא, ותוכנה אשר מעדכת את הרשומה ב- DNS של החברה.(בהתאם לשינויי IP).

בכל אופן, כתובת IP מוקצת אוטומטית כאשר האופציה במודם היא DHCP. כל מודם, או מחשב (כל דבר שעובד עם DHCP) מקבל בהשאלה כתובת IP(כן זה נשמע מצחיק להשאיל כתובת IP). ובתום תקופת ההשאלה, ההתקן מבצע חידוש תוקף כתובת IP. בזמן האחרון, ההשאלה היא ארוכה במיוחד, מה שנותן לי הרגשה שהכתובת קבועה, אך אף אחד לא יכול להבטיח לי את זה.

שמעתי פעם חברות שנותנות כתובת IP קבועה, לדורש.

פורסם

באקטקום הכתובת איפי קבועה.

פורסם

תודה לכל המגיבים....טעות בידך...

מודם האלקטל הוא מודם מסורבל ויש צורך להגדיר בו כתובות IP של RELAY_PPP ועוד כמה הגדרות (שאין צורך להגדירם במודמים של היום)ויש צורך לחבר אותו בעזרת שנאי חיצוני לחשמל (גדול כזה שתופס לך את כל המקום במפצל ומפריע לחיבורי חשמל אחרים) (מעצבן!) הוא גדול יחסית למודמים של היום, הוא בצבע שחור ויש עלי 5 נורות (יתרון?) והיתרון היחידי (יתרון די גדול...) שיש בו זה שאפשר לפרוץ אותו ולעשות ממנו גם Router וFirewall.

ולפני בערך חצי שנה כשלחבר שלי היה את המודם הזה אני לא ממש אהבתי אותו.... (אז לא ידעתי שאפשר לפרוץ אותו....)

ובכלל היום יש את המודם של בזק שהוא ממש פצפון, הגודל שלו כחצי מהמודם שלי ואף יותר קטן.... אבל עדיין שלי קטן ביחס לAlcatel.

אבל זה נכון שלא שופטים מודם לפי הגודל... אבל לפי דעתי המודם של Alcatel הוא פשוט מסורבל וההתקנה שלו יותר ארוכה מהתקנה של מודם USB או מודם פנימי אחר.

הטעות היא בידך.

א. אין צורך לגעת בשום הגדרת RELAY_PPP כל עוד אתה לא משדרג את המודם. והייתרון של מודם אלקטל (לעומת האורקיט למשל) הוא שלא צריך להגדיר RELAY_PPP1, אלא רק לרשום בכתובת שלו את הכתובת של המודם (10.0.0.138).

ב. ההתקנה שלו הרבה אבל הרבה יותר קלה מאשר התקנה של כל מודם אחר. כמו בכל מודם אחר, אתה צריך להגדיר חייגן, וכך גם פה. פה החייגן טיפה שונה ממודמים אחרים, אבל הוא חייגן ככל חייגן.

ג. התקנה של מודם עם כרטיס רשת הרבה יותר נוחה מאשר התקנה של מודם פנימי או USB. אין צורך בדרייברים, אין צורך בתוכנה שרצה ללא הפסקה ברקע, אין צורך בכלום!

הדבר היחיד שבו אתה צודק זה בקשר לצורה החיצונית שלו.. הוא אכן גדול, ואכן צריך לחבר אותו עם שנאי לחשמל, לעומת מודמים אחרים שפחות גדולים ונראים אולי חיצונית יותר יפים. אבל זה כ"כ כ"כ מפריע לך?? ??? בהתחשב בכל היתרונות שלו, זה הדבר האחרון שהייתי מתלונן עליו.

פורסם

הכול הכול טעות אחת גדולה אתם לא עונים על שאלתו של הילד

אי פי קבוע ניתן רק מספק האינטרנט זה טוב שהאי פיי שךל קבוע כי אתה יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים למשל וזה

גם שימושי במשחקי רשת למשל באקטקאום נותנים לך כתובת אי פיי קבועה ןגם שלוש תיבות דואר אלקטרני

וגם זאתי חברה עיסקית והשעות הכי עמוסות הן בין 10-12 בצהריים אבל לפעמים זה קצת יותר יקר ויש להם גם תמיבה טלפונית 24 שעות ביממה ולפעמים גם בחגים לא כמו ש 012 אומרים בקיצור שם נותנים את האי פי הקבוע בחינם

אבל זכור!!!!!!

אי פיי קבוע מהווה גם בעיית אבטחה קטנה בגלל שאפשר לפרוץ אליך ביתר קלות לאחר הפעם הראשונה שפרצו אליך

שיקול שלך!!!!!

מקווה שעניתי על הכל

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה לכל המגיבים בהחלט עזרתם לי.

כעיקרון אני ממש לא צריך כתובת IP קבוע פשוט טני רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאיר אותו קבוע...

דרך אגב יש את התוכנה הזאת Ad Muncher והיא מאפשרת לעשות Ip Scramble ז"א להחליף את כתובת הIP כל כמה זמן...

(בעזרת שרת Proxy), למי שצריך.... אבל זה מאיט מאוד את הגלישה.

טוב הנושא הזה סגור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים