עבור לתוכן

התלבטות קשה בין ה-22 אינצ' של דל, סמסונג ואסוס..

Featured Replies

פורסם

אהלן

קראתי באתר השוואה על מסכי 22 וזה גרם לי להתלבט (http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/)

קניתי לפני כמה ימים את המסך של סמסונג 226BW ב1540 שקל מוואלה שופס

יש לי 14 יום להתחרט

השאלה היא מה המסך מבין השלושה יהיה הכי טוב לצרכים שלי:

DELL E228WFP

Samsung 226BW

ASUS MW221C

הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים

אבל בעיקר אני צריך טקסט ברור וחד

תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי ה- Samsung 226bw, אך רק אם הוא בעל פאנל של "Samsung AKA "S (עפ"י ביקורות שונות בנט), אני לא יודע מי הספק של וואלה שופס, אך טיפ קטן - "למיר מחשבים" קיבלו לאחרונה הספקה חדשה מחיון (היבואן הרישמי של Samsung), וכבר 2 מסכים שקניתי דרכם (1750ש"ח) הם בעלי פאנל "S" (לפני מספר שבועות המסכים מחיון היו בעיקר "A" ו- "C").

פורסם

אני מאוד מרוצה מהסמסונג. לא יודע איזה פאנל יש לי אבל רואים מעולה

פורסם
  • מחבר

וואלה שופס טוענים שהיבואן שלהם הוא חיון.

חיון מייבאים רק פאנל S?

ועל פי ההשוואה שפורסמה פה באתר הדל נשמע כנותן ביצועים הרבה יותר טובים

מה אתם אומרים?

פורסם

השוואות אחרות דווקא טוענות ליתרונות של הסמסונג, אם אתה רואה מצויין אין טעם להחליף

פורסם

וואלה שופס טוענים שהיבואן שלהם הוא חיון.

חיון מייבאים רק פאנל S?

ועל פי ההשוואה שפורסמה פה באתר הדל נשמע כנותן ביצועים הרבה יותר טובים

מה אתם אומרים?

לפי מיטב הבנתי מקריאה בפורום הזה, פאנל "S" מחיון זה דבר חדש, עד היום חיון הביאו פאנלים בעיקר "A" והיו מקרים של "C"...

לא יודע אם זה קשור, אבל נאמר לי שחברה חדשה (לא זוכר את שמה), קנתה את חיון לאחרונה...

פורסם

Skippy, ערוך את הכותרת שלך ככה שתכיל את הדגמים שאתה מתלבט ביניהם.

adiz, אכפת לך לספר לנו מתי המסכים שלך יוצרו וכיצד בדקת שהם אכן מגיעים עם פאנל מתוצרת סמסונג?

פורסם

Skippy, ערוך את הכותרת שלך ככה שתכיל את הדגמים שאתה מתלבט ביניהם.

adiz, אכפת לך לספר לנו מתי המסכים שלך יוצרו וכיצד בדקת שהם אכן מגיעים עם פאנל מתוצרת סמסונג?

הסיבה היחידה שאני לא עשיתי זאת עד כה היא בעקבות ההודעה בסטיקי...

If you wanna know your panel type, go to the secret menu :

- Set contrast and brightness to 0

- Press the « Menu » button

- Press the « Source » button for 5 seconds (the second one on the right)

- The secret menu will appear

Before there was stated the panel type directly in the menu, but with the newer samsungs its harder to find it out.

You need to look at the Version number, so the panels are the following :

* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.

* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.

* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.

* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel.

index.php?action=dlattach;topic=321368.0;attach=99711;image

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שיש לו פאנל של חברת סמסונג? וזה הפאנל המוביל מבין הארבע חברות שמייצרות למסך הזה את הפאנל?

השאלה היא האם הפאנל S הזה מביא תצוגה יותר טובה מהמסך של דל.. ואם בדקו בהשוואה את הפאנל הספציפי...

פורסם

בכל ביקורת שאני קראתי ברחבי הנט ה- 226bw עם פאנל "S" זכה בתואר ה- "22 הטוב ביותר. למשל הביקורת של האתר שהביא לפרסום את "הגרלת הפאנלים"

פורסם

הסיבה היחידה שאני לא עשיתי זאת עד כה היא בעקבות ההודעה בסטיקי...

If you wanna know your panel type, go to the secret menu :

- Set contrast and brightness to 0

- Press the « Menu » button

- Press the « Source » button for 5 seconds (the second one on the right)

- The secret menu will appear

Before there was stated the panel type directly in the menu, but with the newer samsungs its harder to find it out.

You need to look at the Version number, so the panels are the following :

* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.

* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.

* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.

* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel.

חבר'ה זה שטויות במיץ, כשקניתי את המסך שלי עשיתי חיפוש יסודי ברשת ולא מצאתי אף הודעה רשמית שאכן הנתונים שהוא ציין נכונים.

מבחינת הפאנלים, ההבדל היחידי בין מסכי ה-S לשאר המסכים הוא: שאת A, C פשוט צריך לכייל אותם ידנית זה הכל.

פאנל S מגיע כבר מכוייל פחות או יותר, אז למי שרוצה לכייל את המסך כמו שצריך(לי הכיול מתאים, לא יודע איך זה יהיה אצלכם)

שיוריד את קובץ ה-PDF של XVERTIGO שראוי לציין שעשה עבודה טובה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254544.0

ושוב, אף מסך לא זהה כמו שמעבדים זהים מגיעים ליכולות OC שונות, בריחות אור וגווני צבעים שונים משתנים ממסך למסך.

אז אם קיבלתם מסך עם תצוגה טובה הרווחתם, אם לא... :s07:

פורסם

אני מנסה להבין, אתה מתכוון אלי או לאלה שבחנו את המסכים?

אם אתה מתכוון אלי, אז לא תמצא מדון, לא ראיתי מסך 226bw עם פאנל אחר מעבר לזה שיש לי, וממנו אני מאוד מרוצה (כשקניתי את המסך אפילו לא ציפיתי לפאנל של סמסונג...), לכן לא אתן את דעתי על מה שאיני יודע. מעבר לזה הבאתי לכאן מה שאני קורא בביקורות שונות (כל אחד יכול לחפש את אלו בגוגל), הקוראים יכולים לעשות עם המידע מה שהם רוצים.

אם אתה מתכוון למבקרים השונים ברחבי הנט, אשריך, ובהצלחה...

פורסם

אני מנסה להבין, אתה מתכוון אלי או לאלה שבחנו את המסכים?

אם אתה מתכוון אלי, אז לא תמצא מדון, לא ראיתי מסך 226bw עם פאנל אחר מעבר לזה שיש לי, וממנו אני מאוד מרוצה (כשקניתי את המסך אפילו לא ציפיתי לפאנל של סמסונג...), לכן לא אתן את דעתי על מה שאיני יודע. מעבר לזה הבאתי לכאן מה שאני קורא בביקורות שונות (כל אחד יכול לחפש את אלו בגוגל), הקוראים יכולים לעשות עם המידע מה שהם רוצים.

אם אתה מתכוון למבקרים השונים ברחבי הנט, אשריך, ובהצלחה...

לא התכוונתי אליך ולא אל המבקרים. כוונתי היתה לכתבה הלא רישמית איך להבדיל בין סוגי הפאנלים וכמה שההבדל בינם לא כזה משמעותי.

פורסם
  • מחבר

אז... מכך שהדיון שפתחתי גלש לשיחה מעמיקה על הסמסונג אני מבין שעשיתי בחירה טובה ושהוא עדיף על הדל בסופו של דבר?...

פורסם

אז... מכך שהדיון שפתחתי גלש לשיחה מעמיקה על הסמסונג אני מבין שעשיתי בחירה טובה ושהוא עדיף על הדל בסופו של דבר?...

אם אתה מתכוון DELL E228WFP אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים