פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים אני מבין שההבדלים בין המשחקים השונים הם מזעריים עד כדי לא קיימים (רק פוקמונים שונים בין משחק למשחק)? מבין המשחקים הבאים? מהו הטוב ביותר (כולם ל Gameboy Advanced): Pokemon Emerald Pokemon Leaf Green Pokemon Red Dungeon Team Pokemon Pinball - Ruby & Sapphire Pokemon Ruby Pokemon Sapphire Pokeon Fire Red ואם עירבתי פה כמה דברים הריני מתנצל. איני בקיא בעולמם של הפוקימונים
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים קודם כל בדרך כלל שיוצא משחק פוקימון לנידות הוא יוצא ב2 גרסאות כמאת זהות+גרסה נוספת משודרגת בשלב מאוחר יותר לדוגמה Pokemon Leaf GreenPokeon Fire Redזה בעצם אותו משחק אם שינוים קטנים ולא משמעותיים רוב השינוי זה שלכל משחק מאלו יש כמה פוקמונים שאין במשחק האחר אבל זה סתם דבר מסחרי כי אפשר להחליף פוקמונים בין המשחקים האלו Pokemon Pinballזה בכלל משחק פינבול ולא פוקימון רגיל השם פוקימון הדמויות מפוקימון הוכנסו רק לקדם מכירות Pokemon Red Dungeon אם אני זוכר נכון שונה מאוד מהמשחקים הרגילים
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אז על מה אתם ממליצים?מהו משחק הפוקימון הכי טוב שכדאי לשחק (אני משער שלא צריך לשחק אותם בסדר כרונולוגי...).
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אני לא חובב משחקי פוקימון אבל יש לך ביקורות באתרים החשובים ככה שתבדוק ביקורות
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אני מבין שההבדלים בין המשחקים השונים הם מזעריים עד כדי לא קיימים (רק פוקמונים שונים בין משחק למשחק)? מבין המשחקים הבאים? מהו הטוב ביותר (כולם ל Gameboy Advanced): Pokemon Emerald Pokemon Leaf Green Pokemon Red Dungeon Team Pokemon Pinball - Ruby & Sapphire Pokemon Ruby Pokemon Sapphire Pokeon Fire Red ואם עירבתי פה כמה דברים הריני מתנצל. איני בקיא בעולמם של הפוקימונים Pokemon EmeraldPokemon Ruby Pokemon Sapphire לפי דעתי הכי טובים
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים משחקי הפוקימון הכי טובים?redblueyellowgoldsilvercrystalמעבר להם הכל חרא. העלילה והפוקימונים הקודמים הספיקו לי.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר אם אני שחקן חדש עדיף לי לחזור להתחלה (red, green, yellow) או להתחיל מהחדשים (emerald...)
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אין לזה חשיבות לפוקימון יש עלילה די מפגרת גם ככה ומבנה המשחק הוא אותו מבנה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אני הייתי מתחיל מRED, אח"כ Yellow (למרות שזה בערך אותו הדבר אם טיפה טכנולוגיות שונות..),אח"כ Gold, קריסטל באנגלית לא משהו כי אי אפשר לתפוס את סלבי.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אין שום משמעות לסדר , הם לא קשורים בשום דרך - חפש לפי רוויוים את החדש ביותר וקח אותו.למיטב זכרוני זה אמרלד ורובי.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים כל המשחקים הם אותו המשחקים רק עם פוקימונים שונים. ההבדל הוא שכל פעם שיוצאת עונה חדשה של פוקימון אז עושים משחק חדש עם פוקימונים חדשים ועלילה סתמית שלא ממש קשורה למשהו. אם אתה פאן של פוקימון ורוצה משחק עם פוקימונים מעונה מסוימת אז יש משחקים מסוימים שיתאימו לך. ואם אתה סתם רוצה לנסות לשחק במשחק פוקימון אז זה ממש לא משנה איזה. תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.