עבור לתוכן

Geforce 8800 GTS 512MB או Radeon HD 3870X2 1056MB?

Featured Replies

פורסם

ה - GTS חזק מה - GT ב - 7% בממוצע ועולה 50% יותר ולכן לא משתלם כלל.

ומספיק להזכיר את האולטרה.

• תגובות 55
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GIGABYTE 8800GTS 512MB - יותר מומהר מהBFG עולה פחות או יותר (פחות אם אני לא טועה) כמוהוּ+באנדל רחב יותר(משחק מתנה)- והכי חשוב לפי דעתי היבואן שלו שזה מור לוי שנותנים אחריות ואפשר להגיד שאתה בראש שקט.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680803

תתחדש והכי חשוב תהנה מהרכישה. :xyxthumbs:

דניס שכחת לציין שהוא...

חם מה-GTS ב50 אחוז.....

פורסם

דניס אם אתה טוען דבר מה אתה חייב לבסס אותו.

יש לך מחויבות מיקצועית לעניין במיוחד שאתה משכנע אדם לעשות משהו שלחלק אם לא לרוב החברה שהשתתפו בתרד הטענה נראית מוטעית.

במידה ואתה לא חושב שזה המקום אני מציע שתפתח תרד שבו את מגבה את הטענה שלך למען היושר וההגינות

gov

פורסם

אני מחזק את דניס, תקנה את ה-GT, הוא הכי משתלם למחירו והפרש הביצועים לא כזה משמעותי.

הסיבה העיקרית שקניתי את ה-GTS בגלל שהוא עלה לי כמו GT ופחות...

פורסם

GIGABYTE 8800GTS 512MB - יותר מומהר מהBFG עולה פחות או יותר (פחות אם אני לא טועה) כמוהו?+באנדל רחב יותר(משחק מתנה)- והכי חשוב לפי דעתי היבואן שלו שזה מור לוי שנותנים אחריות ואפשר להגיד שאתה בראש שקט.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680803

תתחדש והכי חשוב תהנה מהרכישה. :xyxthumbs:

דניס שכחת לציין שהוא...

חם מה-GTS ב50 אחוז.....

ה GIGABETY בכלל לא מומהר. מה שכן הוא עולה פחות, ב TMS הוא עולה 1560 ש"ח.

פורסם

אחי הוא מומהר ועוד איך אני בעל כרטיס כזה....

מהירות ליבה 700

זיכרון 2000

שאדר קלוקס 1700

אני בספק אם TMS מביאים את זה מהיבואן הרישמי בתור אחד שיודע מה המחירי יבואן...

פורסם

אני לא מבין, מה הקטע אתה בא לסכסך בין אנשים פה. או שזה דרך לנסות לגרום לנו להרגיש קטנים ולא מבינים?

בכל מקרה תגובות כאלה אני מציע שתשמור לעצמך ...

govner

מה אתה לוקח ברצינות אחי? הכל בצחוק.

פותח הת'ראד, עצה שלי - קח 8800GT וזהו. לצרכים שלך הוא מספיק.ולגבי משחקים - אין משחק היום שהוא לא מטיס (חוץ מקרייסיס - אבל את זה שום כרטיס לא יכול להטיס).

אם אתה רוצה לקנות כרטיס יותר חזק ויותר יקר רק בשביל עוד 10-15 FPS שלא יתנו לך כלום כי גם ככה לא תרגיש בהבדל, be my guest.

פורסם

לדעתי, הפכתם את התר'ד של פותח הדיון "לקרב" ביצועים בין הכרטיסים, וממש הזנחתם את הדילמה בפניה הוא עומד...

גם אם יהיה כרטיס שהביצועים שלו כפולים מ 3870X2 ויעלה אותו דבר, זה לא אומר שפותח הדיון צריך לשלם 1000+ ש"ח כאשר אין ניצול של כרטיס מסוג זה...

אני מסכים עם דניס! אין לו צורך לשלם יותר כסף על כרטיסים (3780X2/8800GTS) אפילו (וזה לא ככה) אם הם יותר משתלמים!

8800GT יספיק במקרה הזה מעל ומעבר (כמו שנאמר בפוסט מעלי)

בקשר ל טמפ' של 8800GT: א' - יש מספיק דגמים עם קרור משופר שעולים 1300- 1120ש"ח

ב' - עדיין משתלם יותר לקנות אותו ב 1100ש"ח ולהוסיף קרור ב 100 וקצת (למשל: AC S1)

פורסם

אחי הוא מומהר ועוד איך אני בעל כרטיס כזה....

מהירות ליבה 700

זיכרון 2000

שאדר קלוקס 1700

אני בספק אם TMS מביאים את זה מהיבואן הרישמי בתור אחד שיודע מה המחירי יבואן...

:o זה לא אתה עשית את ה OC ? אף פעם לא שמעתי שהג'יגבייט מומהר !!!

באתר לא רשום כלום, לא כתוב את המהירויות

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B

ומה, יש בעיה מסוימת עם TMS, אני מתכוון אותותו להזמין משם...

עריכה:

דברתי עכשיו עם נציג מ TMS והוא אמר שה GTS שלהם הוא רגיל במהירויות סטוק.

אבל השאלה היא לגבי GIGABYTE אצמה, יש להם כמה גרסאות של הכרטיס ? או שזה אולי החנות שממנה קנית עשתה את ה OC.

מאיפה קנית ?

פורסם

ב' - עדיין משתלם יותר לקנות אותו ב 1100ש"ח ולהוסיף קרור ב 100 וקצת (למשל: AC S1)

משתלם?

בסדר הוספת מאה, פירקת את הקירור הפסדת את האחריות ששוה הרבה יותר מההפרש בין הגרסה שבאה עם הקירור לבין המקורי+קירור

פורסם

משתלם?

בסדר הוספת מאה, פירקת את הקירור הפסדת את האחריות ששוה הרבה יותר מההפרש בין הגרסה שבאה עם הקירור לבין המקורי+קירור

תחזיר את הקירור המקורי כאשר אתה ממש אחריות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים