פורסם 2005 במאי 720 שנים אם היית מתקרב קצת היית רואה שיש מעט מודינג, אבל בעיקרון, מה שתוכנן לא יכול להתבצע מכיוון שגנבו לאבא שלי את האוטו וביחד איתו ג'יגסו והמון כלים שהיו נחוצים למודינג, בינתיים אני כנראה אסתפק בריסוס שבלונה של חייזר וסמל של BIOHAZARD בצבע ניקל(כסף מטאלי מבריק)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים התמונה האחרונה של החדר של עם אחי הקטן (והגיי) בפורים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1020 שנים זה השיקגו בולס שליהכי שוס בארץ כולם מתלהבים מזה!!![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1020 שנים תמונות חדשות מהחדר שלי, צולמו עם A520 ;D התמונה האחרונה היא בשביל שתראו כמה בלאגן יש לי עם הכבלים למטה מתחת לשולחן מחשב, ואם למישהו יש פיתרון איך לארגן אותם כמו שצריך אני מוכן לשמוע.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים נחמד, אח שלך משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ?יאאאפ.גם יש לו ג'יפ קטן הוא עושה איתו לא פחות שטויות מבמשחק.אם מישהו רוצה תמונה שלו באמצע היגוי יתר שיגיד.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים התמונה האחרונה היא בשביל שתראו כמה בלאגן יש לי עם הכבלים למטה מתחת לשולחן מחשב, ואם למישהו יש פיתרון איך לארגן אותם כמו שצריך אני מוכן לשמוע. דבר ראשון, אתה יכול לקנות מן חוטי ברזל כאלה וללפף סביב הכבלים בשביל לקצר אותם. אתה יכול להדביק את הכבלים לקיר בשביל שהם לא יתבלגנו.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים Bose , אשמח לקבל תמונות! ;Dדודי הסטלן, את הכרית של העכבר שמים הפוך. ;Dחחחח די באמת לא ידעתי, חחח שמתי את זה הפוך בגלל שזה מפריע לי שזה בצורה המקורית זה סתם מפריע אז הפכתי את זה ועכשיו זה נוח לי.
פורסם 2005 במאי 1020 שנים התמונה האחרונה היא בשביל שתראו כמה בלאגן יש לי עם הכבלים למטה מתחת לשולחן מחשב, ואם למישהו יש פיתרון איך לארגן אותם כמו שצריך אני מוכן לשמוע. בלגאן?!הלוואי היה אצלי כזה סדר עם הכבלים, מה שהולך אצלי מתחת לשולחן זה בכלל בלגאן. אצלי מעבר לעובדה שכל המחשב ומה שקשור אליו נמצא שם, זו גם הסביבת עבודה שלי מה שאומר שיש תאורה נוספת, מלחם, מנוע לשיוף ועוד כמה שטויות באותו המקום.דחוף את זה לפינה, מקסימום זרוק איזה תיק לפני זה וזה הכל.Anatoli.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים Bose , אשמח לקבל תמונות! ;Dדודי הסטלן, את הכרית של העכבר שמים הפוך. ;D אוקי אז הנה, ואמנם נראה כאילו הג'יפ לא זז אבל הוא באמצע היגוי יתר והוא בעצם פונה לצד שמאל של התמונה (הזנב לוקח ימינה) כלומר במצב הזהhttp://www.netcar.co.il/img2/milon/12A%20oversteer%204WD.jpgוכדי להמחיש לכם עד כמה שהוא משוגע אז רק שתדעו שהחליפו לו צמיגים אחוריים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1920 שנים 1. תביא פעם הבאה תמונה קצת יותר ממוקדת ממה שאתה רוצה לצלם. 2. תנקה את המחשב. 3 אחלה מארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.