פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אם זה מסודר..... אבל לא נורא, חדר חביב במיוחד נותן הרגשה ביתית כזאת ואם אתה שואל אותי, הוא רואה את הממיר במחשב... ד.א. FIGHT CLUB!! אחד הסרטים!!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אכן אחד ה-סרטים. ואתה צריך לראות את החדר שלי לא מסודר... זה אתגר למצוא את החדר
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים בונא שניים עם פוסטר של RIDE יש איכות וGIZZY כמה זמן אתה מנגן על האורגן צעצוע הזה?
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים השאלה היא כמה זמן אני לא מנגן עליו.. הייתי גם מראה לכם את ה fender stratocaster שלי...אבל השארתי אותה אצל חברי
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים רציתי לשאול אותך אם אתה יכול לנגן CHILDREN OF BODOM. אם אתה מכיר... איזה סטראט? מקסיכו או ארהב?
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים שלום לכולם.החלטתי גם אני לפרסם את סביבת העבודה שלי.http://photos.walla.co.il/asafwalterתהנו.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים חח יש לי מערכת בדיוק כזאת רק ששום דבר לא עובד בה ( דיסק מת, טייפ מת ) חוץ מההגברה שאני משתמש למחשב :> ויש הגברה
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים ;Dגם אצלי היא משמשת רק להגברה ...יש לי בעצם מערכת לכל זוג רמקולים...ואת ה ZBOARD קניתי בארה"ב .הוספתי עוד קצת תמונות
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים יפה ! קבל סאח על הציוד ההיקפי שלך הוא ממש שולט. אהבתי תמצערת ;D בכל מקרה... את הבסיס יש אבל סדר קצת תחדר ותעצב
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים גרמתם לי לסדר את החדר...תודה הנה חדרי הקט, מה דעתכם ? החדר יש לי בדיוק כזה אורגן, אבל עברתי לגיטרה (וגם אתה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.