פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים החדר שלי.. דפקת בדובי עם המשקפיים אה? לדעתי זה לא חייב להיות קשור לטחונים, זה יכול להיות כסף של בר מצווה זה יכול להיות תחליף למחשב משוכלל וכו' אני לא טחון אבל שחברים שלי באים אליי הם חושבים שאני טחון כי הם רואים TV 29 אינצ'( שהיא דיי רקובה האמת) DVD משולב וידאו (עלה לי 200 דולר) מתב דיגיטל ומערכת סטריאו (גם 200 דולר) (כל זה בכלל מהכסף של הבר מצווה). והם עוד רואים מחשב מסכן אבל הם מתלהבים ממנו רק בגלל הציוד ההיקיפי (LCD ומקלדת וכבר אלחוטיים) ולמי אין מחשב? וגם רואים לפטופ אבל הוא בעצם של אח שלי אז בעצם מראה יכול להטעות, אבל אני פשוט משתמש בכסף שלי נכון ולא מבזבז אותו כמוהם על סיגריות. אז יכול להיות שמדובר פה בטחון ויכול להיות שלא.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים איזה עין אחי אתה עושה...דרך אגב איך הASUS EXTRIME X800XT PCI-E???יש שם גם DDR2[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים שתהיו סוחרי סמים גם לכם יהיה כזה חדר עם מרצדס 500 בחניה.... הפשע מישתלם....!!!!!!!!! המדינה חרא...
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים שתהיו סוחרי סמים גם לכם יהיה כזה חדר עם מרצדס 500 בחניה.... הפשע מישתלם....!!!!!!!!! המדינה חרא... יש לך S500 יה מאנייק!?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים עם כל הכסף עדיין יש לך מערכת קולנוע ביתי מקופסא :-Xתעשה לעצמך טובה ותקנה משהו נורמלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.