פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אז תעשה מה שאני עשיתישני מאוררים מקדימה שניים מאחורהמסכים שמאורר בדלת מוציא אוויר זה סיוט...
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים סביבית העבודה המחודשת שלי :http://photos.walla.co.il/carter6בקרוב מסך דק 17 של בנקיו שחור ועדכונים נוספים... יש כבר עדכון של פוסטר קוברה מצד ימין למניפהולואיסנה בפוסטר מאחורי הדלת (לא בגלל המורדים לא סובל את זה) רק בגלל שהיא כוסית.demonshlomoאהבתי יש כבוד.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לא יודע מה איתך אבל שאני מחליף בגדים אני ממש לא רוצה שהפוסטרים שלי יסתכלו אלי ככה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותיייייייי חחחחחחחחחח איזה ענק תחלס חדר סבבה לגמרי יש לך, במיוחד המדף והמפל
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים דבר ראשון ואטוס לא סובל תסדרה המורדים סדרה כזאת מפגרת ומטומטמת אם תעשה חיפוש על תרד שהיה לפני הרבה זמן מה אתם חושבים על הסדרה תראה תתגובה שרשמתי שם זה היה בפורום הזה.לא רוצה להאמין אל תאמין לך חפש אותי בסיבוב.והפוסטרים זה סתם אני דווקא אוהב שלארה קרופט מסתכלת. ;D
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים נו זה ברור זה בגלל שאתה עילג אני דווקא לא מפחד מהם. אומנם לא הייתי פה הרבה זמן אבל לא חשבתי שהמצב ידרדר עד כדי כך ילדים קטנים ונוביים שמציפים את הפורום ומפחדים מפוסטרים... : אני רואה גם שאתה הולך על פי החתימה שלך.. When you have nothing smart to say... SAY IT ANYWAYS!!!
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אוי נו באמת. בגלל טעות כתיב 1 אני נוב ילד קטן שמציף את הפורום בספאם?ובקשר לפוסטרים שלך אני מבין שחוש הומור אין לך משהו מיוחד. אם לקחת את זה קשה אני מצטער.יש לך אחלה חדר
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים demonshlomo, אולי התבלבלת ולא שמת לב שאתה בפורומים של HWZONEאבל פה תשמור על תרבות דיבור, הודעות כאלה לא יתקבלו בברכה.. מצטער אבל אני מתחיל להסכים עם חלק מהדברים של CaRTeRהרמה פה יורדת בקצב היסטרי, תשמרו על המילים שלכם אתם לא באיזה פורום שכבות או תפוז..
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים אוי תסלח לי באמת שאני ככה מחזיר לבנאדם שאומר לחבר תורם בפורום שהוא ילד קטן עילג וספאמר על פי טעות אחת!אני לא אשמור על תרבות דיבור עם בן-אדם כזה.נ.באל תענה לי כי אני לא רוצה שדיון כזה ארוך וטוב ימחק או ינעל.
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים איי איי כמה כסף יש לאנשיםקונים GC PS2 ו36344 משחקיםמרשים ביותרולא לשכוח את ספריית הDVD סתם אחי רק תסדר קצת! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.