פורסם 2003 ביוני 822 שנים בואנה איזה מניאקים בייחוד אלה בעמוד הראשון סעמק יש כסף לבחור שרשם "סבבית העבודה שלי ממקוקמת בחדר שלי" איזה דברים: סאב, עכבר אלחוטי (אופטי אני מעריך), פד ג'ל, מארז שחור........ הסתדר הילד :lol: ;D ;D ;D (הוא בטח משכונת סביון ;D ) את שלי אני יצלם מאוחר יותר ואגב אין לי מצלמה דיגיטלית אבל יש לי מצלמת אינטרנט אז התמונות לא יהיו אכותיות כלכך.....
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אנשים אני יודע שזה לא הכי קשור אבל ,(ואם זה לא מתאים תגידו לי ואני יערוך) זה המארז שלי http://www.pch.co.il/docs/pd635413171.htm והוא ממש חדש (חודש וחצי) וממש לא בא לי עליו יש מישהו שבא לו להחליף? (עדיפות ענקית לאנשים עם מארז שחור!)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שנייה, עכשיו אני הולך לצלם עם המצלמה דיגטלית שלי את כל סביבת העבודה באיכות מעולה! עכשיו שאלה שלי היא לאן לעלות אותם, ואיך מעלים לוואלה? אני מקווה להסבר מפורט!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים כנס לפה לחץ "הוספת הודעה חדשה" אל תכתוב כלום (!) בסוף תסמן בV את "לחץ/י כאן אם ברצונך..." ואז לחץ על "שיגור" לחץ על browse בחר את הקובץ ואז upload ואז יהיה לך לך לינק, תסמן אותו תעתיק אותו לפה {להודעה} תסמן אותו שוב ולחץ על וזהו. מספיק מפורט?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים [glow=red,2,300]תודה על ההסבר הוא עזר לי מאוד [/glow] הנה סביבת העבודה שלי והמארז שלי, דרך אגב את החורים למאוורר בדלת עשיתי לבד... אני מצפה לתגובות! איך הסביבה שלי?? ??? http://forums.ort.org.il/files/30/1774626/3016919.JPG
פורסם 2003 ביוני 922 שנים פששש הרבה תמונות... יש תמונה שלא הבנתי מה אתה מתכוון להראות בה אבל לא חשוב... יפה מאד אחי...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שנייה, עכשיו אני הולך לצלם עם המצלמה דיגטלית שלי את כל סביבת העבודה באיכות מעולה! עכשיו שאלה שלי היא לאן לעלות אותם, ואיך מעלים לוואלה? אני מקווה להסבר מפורט! איפה האיכות המעולה בדיוק?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים פששש הרבה תמונות... יש תמונה שלא הבנתי מה אתה מתכוון להראות בה אבל לא חשוב... יפה מאד אחי...על איזה תמונה אתה מדבר?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים על איזה תמונה אתה מדבר?זאתי מעל החורים התמונה מעל זאתי עם החורים של האוורורמה זה??? רגל של המדפסת? לא רואים הרבה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.