פורסם 2003 ביוני 622 שנים הינה "כמה" תמונות של המארז שלי,תהנו האיכות לא משהו בגלל שהמצלמה היא של intel http://photos.walla.co.il/wz4
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מארז יפה.... כמה מאוררים שמת בו? מה הטמפרטורה?תודה,מאורר אחד בינתיים אבל אני מוסיף עוד ארבעה כנראה,והטמפ 38-40 בidle ובמאמץ 45 (כי יש רק מאורר אחד)
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר קבלתי את הריהוט ל-"חדר מחשבים" שבו יהיו שתי מחשבים {את השני אני מקבל יום שלישי, זה הראשון שרשום במפרט שלי בצד}אז שאני יקבל את המחשב השני אני יצלם לכם.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים *אופ טופיק* מנהלים , הייתי חייב . אז ככה . גוף מסויים מסחרי החל להפיץ שמועות זדוניות שאני לא קיים , שאני המצאה שיווקית , פרי דימיונם המעוות של מעסיקי . זהו שקר וכזב ! אני אנושי בדיוק כמוכם , אני לא מכונת AI מתוחכמת שנועדה לשרת מטרות כלשהן חוץ מהמטרות שלי , אני נושם ( לפעמים ) , אוכל , ועושה את כל הדברים הרגילים שכל בן אנוש יעשה . לכן , קוראי הפורום הנכבדים , אל תאמינו לשמועות הזדוניות , אני אמיתי , נראה ככה : כל מי שמעוניין לשמוע פרטים והוכחות נוספות לקיומי בעולם הזה , מוזמן לפנות אלי בPM או בכל צורה אחרת . * end אוף אוף טופיק ;D *
פורסם 2003 ביוני 722 שנים יאללה יא כוסון!!!!! תעשה לי ילד!!! אתה ושגיא.... למה אתה חייב להרוס כל ת'רד???
פורסם 2003 ביוני 722 שנים למה אתה חייב להרוס כל ת'רד??? מאבריק סליחה אתה מודר אין לי זכות להעליב אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.