עבור לתוכן

מיקרוספוט רוצה לקנות את אפיק ?

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25303

בעיקרון מה שאומרים פה זה שלפי gamepro מיקרוסופט הולכת בקיץ הקרוב לרכוש את אפיק שאחראית על מנוע ה unreal שהוא אחד מהמנועים הגרפים הטובים

פורסם

אני מתחנן שזה לא יקרה!!

אם מיקרוסופט יעשו את זה והם הולכים לפגוע בסדרת Unreal - שורפים לביל גייטס את המועדון!

אסור שדבר כזה יקרה! מיקרוסופט הורסת כל חלקה טובה!

פורסם

אותי מעניין בכמה יקנו אותה...

וכנראה שזה לא יקרה EPIC היא לא חברה שצריכה עוד כסף

פורסם

למען האמת אני לא ממש בטוח שזה יהיה.

UT3 עובד צמוד לPS-3, זאת אומרת אפיק עובדת עם UT3 בצמוד לסוני בגלל הPS-3, וקשר כזה הוא לא ממש רופף...

פורסם

אני לא רואה את הקשר...

אפיק עשו מנוע שמתאים למספר פלטפורמות זה לא אומר שהם וסוני עובדים ביחד

פורסם

אבל התמיכה של אפיק עם UT3 בPS-3 היא די גבוהה.

לX360 לא יהיו מודים כי לטענתם מיקרוסופט לא משתפת פעולה, מה שאומר שסוני כן,

הם גם אמרו שדברים רבים יוחסרו מגירסאת הX360 כי לא יהיה מקום [על הבלו-ריי של הPS-3 כן יש מקום],

דברים כאלה מדאיגים, אפיק ללא ספק מעדיפה את הPS-3 במשחק UT3, שזה אפשר להגיד המשחק הכי מדובר שלהם כרגע.

פורסם

כל מה שתיארת (חוץ מהתאימות הגבוהה יותר לPS3, שלדעתי זה בולשיט) זה בגלל הגבלות הקונסולה עצמה ולא בגלל שאפיק אוהבים את סוני יותר

פורסם

כל מה שתיארת (חוץ מהתאימות הגבוהה יותר לPS3, שלדעתי זה בולשיט) זה בגלל הגבלות הקונסולה עצמה ולא בגלל שאפיק אוהבים את סוני יותר

הגבלות קונסולה עצמה, זה נכון, עדיין זה גורם לשיתוף פעולה גדול יותר בין אפיק לסוני בנושא UT3 מאשר אפיק למיקרוסופט. אני גם מזכיר שאפיק אמרה בעצמה שמיקרוסופט לא משתפת פעולה ממש בנושא המודים, מלבד המוגבלות הקונסולתית. אגב לא אמרתי תאימות גבוהה יותר לPS-3, בשום חלק במשפט.

רק אמרתי שאפיק התחילה לשתף פעולה עם הPS-3 יותר מבעבר, וזה מקטין [אפילו אם זה טיפה] את האחוזים שהם ימכרו לMS בקיץ, לפחות לדעתי...

פורסם

אתה מבלבל ומטעה סתם

ואלוהים אדירים דבר במושגים נורמלים

כאשר אפיק משתפים פעולה יותר עם סוני

לא כותבים שהיא משתפת פעולה עם הPS3

כמו שכתבת פה

רק אמרתי שאפיק התחילה לשתף פעולה עם הPS-3 יותר מבעבר

המשפט הנכון הוא

רק אמרתי שאפיק התחילה לשתף פעולה עם סוני יותר מבעבר

והחלק של התאימות מתייחס למשפט הזה שלך

אבל התמיכה של אפיק עם UT3 בPS-3 היא די גבוהה.

שוב עוד בעיה של ניסוח

וזה שהמשחק שלי עובד יותר טוב על קונסולה א' מאשר על קונסולה ב' לא אומר שאני עכשיו בעסקאות ושיתופי פעולה עם אותה חברה...

פורסם

אתה מבלבל ומטעה סתם

ואלוהים אדירים דבר במושגים נורמלים

כאשר אפיק משתפים פעולה יותר עם סוני

לא כותבים שהיא משתפת פעולה עם הPS3

כמו שכתבת פההמשפט הנכון הוא

רק אמרתי שאפיק התחילה לשתף פעולה עם סוני יותר מבעבר

והחלק של התאימות מתייחס למשפט הזה שלךשוב עוד בעיה של ניסוח

וזה שהמשחק שלי עובד יותר טוב על קונסולה א' מאשר על קונסולה ב' לא אומר שאני עכשיו בעסקאות ושיתופי פעולה עם אותה חברה...

תודה על תיקוני הניסוח.

תראה, הנקודה שלי עכשיו תיהיה מאוד ברורה:

סוני משתפת פעולה עם אפיק בנושא המודינג במשחק UT3, הרבה יותר מאשר מיקרוסופט. כמו כן יש שמועות שלאפיק היו כמה "ריבים" עם מיקרוסופט, זה הופרך כמובן על ידי אפיק, אבל זה מאוד הגיוני שכך או כך זה מה שהם היו עושים [גם אם זה נכון וגם אם זה לא נכון]. אני רק אומר שיש סימני קירבה בין אפיק לPS-3. קטנים ככול שיהיו, זה עדיין מספיק בשביל להוריד לפחות בקצת את האחוזים שהשמועה הזו נכונה. מובן אבל שזה לא פוסל אותה או משו כזה...

פורסם

לדעתי אפיק צריכה לוותר על העסקה הזאת אם יש לה איזשהו יושר של מפתחת משחקים עצמאית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים