עבור לתוכן

ניגון dvd

Featured Replies

פורסם

יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה..

אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD?

ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה?

תודה לעזורים.

פורסם

קודם כל, שנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל קצת יותר פרטים.

צורב DVD בכל מקרה טוב שיהיה לך (לגיבויים וכד'), והמחירים שלהם כבר ממש ברצפה (סביב ה-130 ש"ח).

למעשה, גם נגני DVD שקוראים divx הם כבר ממש זולים (היום כמעט כל נגן DVD קורא divx ומציג כתוביות, פשוט צריך לבחור אחד נורמלי).

סרטי DVD סטנדרטיים הם בקידוד mpeg2, בפורמט שמותאם ל-DVD (צריך תוכנה שיודעת להמיר לפורמט כזה, כגון ulead video studio, nerovision express או avi2dvd).

פורסם
  • מחבר

תודה אח שלי, אז נראה לי עדיף כבר לקנות את ה צורב DVD כי חבל סתם להעיף את ה DVD שיש לי עכשיו לא? או שהאיכויות תמונה של נגני דיוידי כזה או אחר לא זהות?

ועוד שאלה לגבי ה צורב, הרי כשיש לך סרט במחשב הוא בדרך כלל 2 קבצים של 700 מגה אז איך הוא מתחבר לקובץ אחד בפורמט של MPEG2 ?

פורסם

אתה יכול להשתמש ב EASY JOINER

בכל אופן אם הקניה היא או צורב DVD או נגן DVD לסלון, ממליץ קודם לקנות את הצורב כי זה יתרום לך גם בגיבוי וגם בנתיים בצריבת סרטים, אבל לא לוותר על קניה של DVD סלוני, הקידוד היום ל VCD יותר מידי ארוך ופוגע באיכות התמונה.

פורסם

חוץ מזה, גם ב-DivX, סרטים לרוב לא ייכנסו על דיסק אחד (אלא אם הם קצרים יחסית וטיפה מתקמצנים על האיכות).

לכן מומלץ גם ככה לצרוב את הסרטים על מדיות DVD (כך תוכל גם להכניס יותר מסרט אחד על דיסק, אם צריך).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל מבין כל נגני ה DVD אין הבדלי איכות כלשהי בתמונה או בצליל כי התמונה והצליל קשור לסרט עצמו ו/או לרמקולים והמסך נכון? זה לא קשור לנגן?

אפדר המלצות לצורבי DVD טובים?

פורסם

אתה צודק לגבי איכות.

לגבי צורבים תבדוק דגמים מומלצים בתת-פורום אמצעי איכסון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים