עבור לתוכן

האם יש קשר בין זיכרון כרטיס המסך לזיכרון הפיזי של המחשב?

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2?

תודה

פורסם

אין שום קשר! אתה יכול לעבוד עם DDR2.

כמה זיכרון פנימי הזמנת? אם הזמנת 4GB זיכרון פנימי ואתה מתקין מערכת הפעלה 32 ביט, אז תוכל להשתמש ברק קצת פחות מ-3.5GB. אם תרצה לנצל את כל ה-4GB זיכרון, אז תצטרך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט.

במידה והזמנת רק 2GB זיכרון, אז אין לך שום מגבלה. אבל, בשל מחירי הזיכרון הנמוכים כרגע, מומלץ לקנות 4GB זיכרון (אומרים שהמחירים צפויים לעלות).

פורסם

מחירי הזכרונות יעלו?? נשמע ממש מוזר עכשיו כשהDDR3 איכשהו מתחילים להכנס רציני לשוק למה להעלות את מחירי ה2 מן הסתם הם ישארו כמו שהם גם ככה המחירים ממש זולים..לפחות עד שה2 יהפך לנדיר ואז המחירים יעלו כמו שה1 עולה היום..אתה זוכר איפה שמעת שהם עומדים לעלות?

פורסם

אמרו כאן בפורום לפני כמה זמן שהמחירים של ה-DDR2 צפויים לעלות כי השוק רווי והיצרנים החליטו לייצר פחות. בכל מקרה, כפי שאמרת ה-DDR3 צפוי להיכנס יותר חזק, ואז המחירים של ה-DDR2 יעלו עוד יותר, כמו שהמחירים של ה-DDR עלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים