עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס nvidia Tesla

Featured Replies

פורסם

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר.

רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול.

עכשיו לשאלה שלי.

הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו

זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד.

אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד.

האם יש\אין?

האם שווה לרכוש את הכרטיס?

אגב.

הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה.

יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל.

http://www.nvidia.com/object/tesla_computing_solutions.html

מחירו של הטסלה בארץ בסקי פי סי - 6500 שקלים.

פורסם

אזטק - טסלה לא מיועד למשחקים !!!!.

הוא סדרת על של הקוודרו.אם תעשה עליו קצת מחקר תיראה שאין לו אפילו יציאות DVI ו VGA.הוא מעין בקר לחישובי גרפיקה והוא לא ממש נחשב

נחשב כרטיס מסך.היה כתוב עליו בחדשות פה אצלנו וציינו שהוא לא מאפשר חיבור מסך אליו.גם אני מאד לטשתי עיניים אליו אבל אחרי כמה קריאות עליו ברשת

הוא לא למשתמש ממוצע בכלל.הייתי יותר מגדיר אותו בקר לחישובי גרפיקה כמו שיש בקר יעודי לRAID.

עריכה : שים לב הנה תמונה מוגדלת שים לב שהכרטיס ללא כל חיבור !

http://www.theregister.co.uk/2007/06/21/nvidia_launches_tesla/

פורסם
  • מחבר

עזוב את זה שאין לו יוציאות.

יש קומבינה שעושים עם כרטיס מסך חזק נוסף (רגיל כמובן).

והטסלה פשוט מעבד את הגרפיקות עצמן כמו כלום.

לפי השמועות זה בעצם מה שקרייטק עשתה.

בשביל הבחינות הסופיות של קרייסיס למשל (שהוא על הפרטים הכי גבוהים), לפני שחרורו האחרון

הרי אי אפשר לייצר גרפיקה בלי להריץ אותה ולבדוק לא?, וכמעט כל החברות משתמשות בטסלה אחי :]

וכל מה שאמרתי מסתמך על דיון שקראתי ב guru3d.com - פורום כרטיסי nvidia...

ועל עוד כמה מקורות כמובן.

פורסם

אוקיי יכול להיות בהחלט.

אבל קרייסיס הוא משחק עם פגם תוכנתי.הרבה חברי פורום מקללים אותו על הדרישה המופרזת שלו מהמחשבים שלהם.אפילו עם ה 8800GT הוא צולע.

הוא לא פונקציה בכלל.אז מה המשחק המעפן הזה תוכנן מראש לסדרה 9 ואם על סדרה 9 הוא גם יקרטע?.על תיקח את טסלה כמובן מאליו.לא כל אחד יכול

להרשות לעצמו כזה דבר.קרייסיס אמור להיות משחק המוני ואם הוא עובד מעולה רק עם כרטיסים כמו טסלה אז אפשר לקחת ולזרוק אותו לפח.גיימרים

לא קונים כזה כרטיס. :nono: :nono: :screwy: :screwy:.

קרייטק נכשלו בגדול.אין מה להתלהב ממשחק שמהווה כישלון בהרצה על מחשבים חדשים ועוד על אחד מהכרטיסים הכי מוצלחים שיש היום בשוק.

ניראה לך שגיימר [נניח ילד זב חוטם בן 17] שמקבל מחשב ב 7000 בערך כולל כרטיס מסך עדכני יכול להרשות לעצמו להרכיב בפנים טסלה????

אפילו הפריק הכי מטורף על חומרה ומשחקים לא יוציא על כרטיס בלבד 6500 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים