עבור לתוכן

מה כדאי wii\ps3 על מה אתם ממליצים חברים?

Featured Replies

פורסם

באמת באותו עניין של GTA:

ל Rock Star לא היה פעם הסכם עם סוני שהיא מוציאה את המשחקים קודם כל לפלייסטשיין ואחר כך(זמן ניכר אחר כך) לכל פלטפורמה אחרת?

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה , עכשיו אין.

ליביו

פורסם

אם זה משנה משהו

שיחקתי במשך 10 דקות WII TENNIS ואלה היו 10 הדקות הכי מהנות בחיים שלי

פורסם

^^ אני שמח בשבילך , אני לא צוחק

לגבי WII/PS3

אני הייתי הולך על ה PS3...אין הרבה משחקים טובים . כן יש משחקים שאפשר לשחק אבל אני אישית חושב שקיים בWII יותר משחקים טובים מאשר ב PS3

הוא יותר זול , יותר מיוחד מבחינת חווית משחק אך נופל בגרפיקה...אז זה תלוי מה אתה רוצה

הWII גם קונסולה יותר טובה למשחקי חברה...שיושבים 4 אנשים ונהנים...ככה זאת דעתי...

פורסם

מוסכם.

חסרים משחקי סינגל פלייר טובים לווי (קרירין, לפני שאתה קופץ, אני יודע שיש- אבל לא מספיק)

השווי של הקונסולה טמון במולטי, בין אם זה דרך האינטרנט או עם עוד אנשים בבית.

פורסם

אם תכליל את משחקי הגימקיוב

שרוב קוני הWII גם ככה לא שחקו בהם יש מספיק משחקים חזקים

ותזכור שהקונסולה כולה שנה + קיימת

יש משחקים שעדיין לא יצאו כמו משחקים של סקוור איניקס שמתרכזת בPS3 ובWII

אבל עדיין לא הוציאה משהו גדול כבר הרבה זמן

פורסם

יש לWII את super smash bros

אפילו ששיחקתי במשחק לN64 הוא עדיין יותר טוב מכל משחק מכות שראיתי כיום לכל פלטפורמה אחרת...

ובמשחקי חברה smooth moves לוקח (עד 12 אנשים אם אני לא טועה)

פורסם

לא רק שלWII יש SSB משלו

זה כנראה אחד מהמשחקים הגדולים השנה ודי בטוח משחק הWII הכי טוב שיצא השנה אם בכלל

כרגע הוא יצא רק ביפן ובמרץ יוצא בארצות הברית

באירופה עדיין לא ידוע

המשחק כולל טונות של שלבים\דמויות\מצבי משחק \וכמובן אונליין סוף סוף

פורסם

PS-3, אל תחשוב אפילו. ה-WII אכן די חדשני [יחסית] וכיף, אבל הוא סובל מחוסר משחקים בדיוק כמו הPS-3, אולי אפילו גדול יותר. כמו כן הוא מציע פיצ'רס רחבים יותר, והקונסולה יותר "ערכית". אבל אם אתה מחפש משו קטן ונחמד להעביר את הזמן, ולא רוצה להשקיע יותר מידי אפשר לקחת את הWII. אבל אם אתה גיימר רציני ויש לך תקציב הPS-3 עדיף.

פורסם

קרירין - אם מחשיבים משחקי גיימקיוב , אז אפשר להחשיב גם משחקי PS2 לא ?

ואז לPS3 יש "קצת" יותר משחקים לא ?

הבעיה היא שרוב המשחקים הטובים לWII לא יצאו באירופה / יוצאים מאוד מאוחר.

ליביו

פורסם

אבל כמה אנשים שחקו במשחקי גימקיוב וכמה במשחקי PS2 ?

דווקה בגלל שהגימקיוב היה כישלון הרבה מאוד אנשים לא שחקו בו

PS2 לאומת זאת היה להרבה מאוד אנשים כולל אני וגם הרבה משחקים שלו עברו לPSP וחלק למחשב ולWII

פורסם

אז בואו נכניס את הXBOX 360, שתומך בהרצת משחקים לאחור טובה בהרבה מזה של הPS-3 [הPS-3 לא מריץ את כולם ובהרבה יש בעיות בעיקר גראפיות גליצ'ים], ועוד מוכר כאלה דרך האינטרנט בצורה וזלה מהירה ונוחה, של 20$ לקלאסיקות כמו פייבל, משחק שעד היום אני משחק בו במחשב.

פורסם

תעשה לי טובה את רוב משחקי הXBOX היה אפשר לשחק במחשב

ואת רוב הטובים שחקתי מזמן כמו בטח הרבה מאוד גימרים אחרים

ופיבל היה משחק טוב אבל הוא לא מדגדג לא את זלדה WW ולא את זלדה TP

ואני מדבר על פיבל הגרסה המורחבת שיצא למחשב

פורסם

אתה טועה התמיכה האחורנית טובה יותר משל ה360

פורסם

תעשה לי טובה את רוב משחקי הXBOX היה אפשר לשחק במחשב

ואת רוב הטובים שחקתי מזמן כמו בטח הרבה מאוד גימרים אחרים

ופיבל היה משחק טוב אבל הוא לא מדגדג לא את זלדה WW ולא את זלדה TP

ואני מדבר על פיבל הגרסה המורחבת שיצא למחשב

מדובר בדוגמה. חוץ מפייבל יש את הילו, ומשחקים אחרים, שלא הגיעו גם לPC. אני מזכיר לך שלכול משחק שהיה בXBOX והגיע לPC, נחשב בגירסא הטובה שלו בXBOX. יש משחקים שהשליטה שלהם בעיקר טובה יותר בקונסולות, חוץ מזה, מחיר של 20 דולר וקניה נוחה דרך הרשת, זה אחלה. כמו כן, יש כאלה שפיספסו משחקים כאלה.

פייבל הוא משחק מעולה, אפשר להגיד אפילו שהוא די פורץ דרך בכמה אלמנטים במשחקי הRPG. מה שמביא אותי לשאלה, מה לעזזל קשור זלדה [שהוא באמת משחק מעולה, אני מעריץ גדול של הסידרה ואני עדיין חורש על TP בWII], שהוא משחק הרפתקאות, למשחק RPG הארד-קורי? מדובר בז'אנרים שונים מאוד. חוץ מזה דיברנו פה על תאימות לאחור, אז זה פחות קשור לנושא, פשוט האפשרות להוריד קלאסיקות כאלו במחיר זול זה יתרון קטן ונחמד [=

עריכה:

אתה מדבר על הWII או הPS-3? לWII אכן יש תאימות טובה יותר, ככה שמעתי, רק שצריך לקנות שלט גיימקיוב בשביל זה, וכרטיס זיכרון של גיימקיוב. אחרת, אל תוכךל לישמור בשום משחק, או לשחק שום משחק. קצת יקר בשביל לשחק באוסף משחקים די כושל [ברובו]. אני לא חשוב אבל שהתכוונתה לPS-3, כי כולם יודעים שלצערי הרב התאימות פחות טובה, בעיקר עכשיו כשיש את ה40G...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים