עבור לתוכן

למי חיבורי VIVO טובים יותר?

Featured Replies

פורסם

GF TI 4200 VIVO

או

GIGABYET RAEDON 9200 VIVO

ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים.

אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO

פורסם

תלוי איזה GEFORCE אתה לוקח, בעקרון לידטק ממש מומלצים.

פורסם
  • מחבר

כן, אם GF אז כנראה שזה יהיה LEADTEK...אבל פשוט שמעתי שחיבורי הווידאו בכרטיסי הGF פחות טובים מהחיבורים בRADEON, ורציתי לדעת כמה זה נכון ומשמעותי...גם בכרטיסים הזולים של RADEON ה-9000 וה-9200...

פורסם

תחפש סקירות שבדקו את זה או משהו כזה כי אני לא תקבל כאן כנראה תגובות על השוואה "ראש בראש" בין הכרטיסים.

פורסם

לרדאון יש חיבורי VIVO טובים יותר...

ATI מייצרת אותם בעצמה, לעומת זאת בכרטיסי Nvidia לא משקיעים מחשבה לVIVO וקונים אותו מחברות שונות...

פורסם
  • מחבר

תחפש סקירות שבדקו את זה או משהו כזה כי אני לא תקבל כאן כנראה תגובות על השוואה "ראש בראש" בין הכרטיסים.

חיפשתי וחיפשתי......כלום.

אני מניח שלא מתיחסים יותר מידי לאיכות חיבורי VIVO בכרטיסים שמראש לא מיועדים לשימוש מקצועי של דגימת ווידאו.....

פורסם

לרדאון יש חיבורי VIVO טובים יותר...

ATI מייצרת אותם בעצמה, לעומת זאת בכרטיסי Nvidia לא משקיעים מחשבה לVIVO וקונים אותו מחברות שונות...

דוקא לפי מה שאני הבנתי השבבי עיבוד של הVIVO החל מהגיפורס4 מוטמעים בשבב של NVIDIA

חוץ מזה, אתה ראית את זה בעינים או שסתם שמעת שהפילטרים של הרדאונים יותר טובים?

פורסם

חבר שלי חיבר את הראדון שלו לטלויזיה ואני מוכרח לציין שהתמונה היתה איכותית ביותר

פורסם

מה קשור TVOUT ל VIVO?!

אני קצת חודש בVIVO הזה בגלל שהוא נמצא על כרטיס של GIGABYTE ואני לא יודע אם זה באמת פיצ'ר שATI הכניסה לסדרת ה9200

לעומת NVIDIA שמטמיעה VIVO בכל כרטיס שלה החל מ GeForce 4TI 4200 ומעלה, חוץ מזה אני שמתי TVOUT על GeForce 3ti 200 והכל הלך בסדר :)

פורסם

אני לא יכול להגיד לך למי יש VIVO יותר טוב אבל מה שאני יודע בוודאות זה שלכרטיס של לידטק יש VIVO איכותי ביותר כך שאם לכרטיס של ספייר יש VIVO יותר טוב אז הוא פשוט מעולה.

פורסם

דוקא לפי מה שאני הבנתי השבבי עיבוד של הVIVO החל מהגיפורס4 מוטמעים בשבב של NVIDIA

חוץ מזה, אתה ראית את זה בעינים או שסתם שמעת שהפילטרים של הרדאונים יותר טובים?

ראיתי בעצמי, למעשה היה לי אחד מהסדרה הקודמת ALL-IN-WONDER וראיתי VIVO של Geforce 4 Ti 4600

ואין מה להשוות, בקשר לTVOUT יש לי R9000 ואין מה להשוות בכלל לGEFORCE 4 TI...

פורסם

עזוב אותך מה-TV OUT .

פורסם

ראיתי בעצמי, למעשה היה לי אחד מהסדרה הקודמת ALL-IN-WONDER וראיתי VIVO של Geforce 4 Ti 4600

ואין מה להשוות, בקשר לTVOUT יש לי R9000 ואין מה להשוות בכלל לGEFORCE 4 TI...

לא מדובר כאן בהשוואה בין הAIW של ATI מול הVIVO של NVIDIA

אלא מדובר בVIVO של ATI או GIGABYTE מול VIVO של NVIDIA.

אתה לא יכול לקבוע עליונות של זה או אחר בגלל יציאה איכותית של TVOUT, יכול להיות שGIGABYTE בעצמם שמו את הVIVO שם כי אני לא שמעתי שבשבבי הRADEON 9200 יהיה VIVO.

פורסם

בניגוד ל ATI,

nVidia, כמעט לא "נוגעת" בכרטיסים שיוצאים החוצה לחנויות, חברות הצד שלישי, כמו לידטק, מסי, גיננורד וכו' (עד ה GFFX), עשו את הרוב, שמו את הצ'יפים של הזיכרונות, PCB משלהם, וכמובן צ'יפ קידוד וידיאו "לטעמן האישי".

לגבי ה VIVO, בכרטיסי ה TI זהו פיצ'ר שרק חברת הצד השלישי "מכניסה" לכרטיסים שלה, והיא שמה את הצ'יפים המתאימים מה שהם לא יהיו.

לכן לא האיכות נקבעת לפי NVIDIA אלא לפי החברה.

לגבי איזה כרטיס יותר איכותי ביציאות ה VIVO שלו? זה תלוי בחברה במקרה של ג'יפות, ובמקרה של אטי כנראה זה קבוע

מניסיון אישי, ה VIVO של כרטיס הלידטק ( TI4200 64MB רגיל ) איכותיות, ומספקות אותי ביותר ( צרכי סרטים על טלוויזיה ).

ככל שידוע לי, בגירסאות ה AGPX8, הוכנסו צ'יפי קידוד אחרים (פיליפס) בניגוד לקונטקס שיש לי עכשיו.

פורסם

לא מדובר כאן בהשוואה בין הAIW של ATI מול הVIVO של NVIDIA

אלא מדובר בVIVO של ATI או GIGABYTE מול VIVO של NVIDIA.

אתה לא יכול לקבוע עליונות של זה או אחר בגלל יציאה איכותית של TVOUT, יכול להיות שGIGABYTE בעצמם שמו את הVIVO שם כי אני לא שמעתי שבשבבי הRADEON 9200 יהיה VIVO.

זה אותו צ'יפ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים