פורסם 2003 באפריל 2222 שנים GF TI 4200 VIVOאוGIGABYET RAEDON 9200 VIVOידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים.אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר כן, אם GF אז כנראה שזה יהיה LEADTEK...אבל פשוט שמעתי שחיבורי הווידאו בכרטיסי הGF פחות טובים מהחיבורים בRADEON, ורציתי לדעת כמה זה נכון ומשמעותי...גם בכרטיסים הזולים של RADEON ה-9000 וה-9200...
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים תחפש סקירות שבדקו את זה או משהו כזה כי אני לא תקבל כאן כנראה תגובות על השוואה "ראש בראש" בין הכרטיסים.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים לרדאון יש חיבורי VIVO טובים יותר...ATI מייצרת אותם בעצמה, לעומת זאת בכרטיסי Nvidia לא משקיעים מחשבה לVIVO וקונים אותו מחברות שונות...
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר תחפש סקירות שבדקו את זה או משהו כזה כי אני לא תקבל כאן כנראה תגובות על השוואה "ראש בראש" בין הכרטיסים.חיפשתי וחיפשתי......כלום.אני מניח שלא מתיחסים יותר מידי לאיכות חיבורי VIVO בכרטיסים שמראש לא מיועדים לשימוש מקצועי של דגימת ווידאו.....
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים לרדאון יש חיבורי VIVO טובים יותר...ATI מייצרת אותם בעצמה, לעומת זאת בכרטיסי Nvidia לא משקיעים מחשבה לVIVO וקונים אותו מחברות שונות...דוקא לפי מה שאני הבנתי השבבי עיבוד של הVIVO החל מהגיפורס4 מוטמעים בשבב של NVIDIAחוץ מזה, אתה ראית את זה בעינים או שסתם שמעת שהפילטרים של הרדאונים יותר טובים?
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים חבר שלי חיבר את הראדון שלו לטלויזיה ואני מוכרח לציין שהתמונה היתה איכותית ביותר
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מה קשור TVOUT ל VIVO?! אני קצת חודש בVIVO הזה בגלל שהוא נמצא על כרטיס של GIGABYTE ואני לא יודע אם זה באמת פיצ'ר שATI הכניסה לסדרת ה9200 לעומת NVIDIA שמטמיעה VIVO בכל כרטיס שלה החל מ GeForce 4TI 4200 ומעלה, חוץ מזה אני שמתי TVOUT על GeForce 3ti 200 והכל הלך בסדר
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אני לא יכול להגיד לך למי יש VIVO יותר טוב אבל מה שאני יודע בוודאות זה שלכרטיס של לידטק יש VIVO איכותי ביותר כך שאם לכרטיס של ספייר יש VIVO יותר טוב אז הוא פשוט מעולה.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים דוקא לפי מה שאני הבנתי השבבי עיבוד של הVIVO החל מהגיפורס4 מוטמעים בשבב של NVIDIAחוץ מזה, אתה ראית את זה בעינים או שסתם שמעת שהפילטרים של הרדאונים יותר טובים?ראיתי בעצמי, למעשה היה לי אחד מהסדרה הקודמת ALL-IN-WONDER וראיתי VIVO של Geforce 4 Ti 4600ואין מה להשוות, בקשר לTVOUT יש לי R9000 ואין מה להשוות בכלל לGEFORCE 4 TI...
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים ראיתי בעצמי, למעשה היה לי אחד מהסדרה הקודמת ALL-IN-WONDER וראיתי VIVO של Geforce 4 Ti 4600ואין מה להשוות, בקשר לTVOUT יש לי R9000 ואין מה להשוות בכלל לGEFORCE 4 TI...לא מדובר כאן בהשוואה בין הAIW של ATI מול הVIVO של NVIDIAאלא מדובר בVIVO של ATI או GIGABYTE מול VIVO של NVIDIA.אתה לא יכול לקבוע עליונות של זה או אחר בגלל יציאה איכותית של TVOUT, יכול להיות שGIGABYTE בעצמם שמו את הVIVO שם כי אני לא שמעתי שבשבבי הRADEON 9200 יהיה VIVO.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים בניגוד ל ATI,nVidia, כמעט לא "נוגעת" בכרטיסים שיוצאים החוצה לחנויות, חברות הצד שלישי, כמו לידטק, מסי, גיננורד וכו' (עד ה GFFX), עשו את הרוב, שמו את הצ'יפים של הזיכרונות, PCB משלהם, וכמובן צ'יפ קידוד וידיאו "לטעמן האישי".לגבי ה VIVO, בכרטיסי ה TI זהו פיצ'ר שרק חברת הצד השלישי "מכניסה" לכרטיסים שלה, והיא שמה את הצ'יפים המתאימים מה שהם לא יהיו.לכן לא האיכות נקבעת לפי NVIDIA אלא לפי החברה.לגבי איזה כרטיס יותר איכותי ביציאות ה VIVO שלו? זה תלוי בחברה במקרה של ג'יפות, ובמקרה של אטי כנראה זה קבועמניסיון אישי, ה VIVO של כרטיס הלידטק ( TI4200 64MB רגיל ) איכותיות, ומספקות אותי ביותר ( צרכי סרטים על טלוויזיה ).ככל שידוע לי, בגירסאות ה AGPX8, הוכנסו צ'יפי קידוד אחרים (פיליפס) בניגוד לקונטקס שיש לי עכשיו.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים לא מדובר כאן בהשוואה בין הAIW של ATI מול הVIVO של NVIDIAאלא מדובר בVIVO של ATI או GIGABYTE מול VIVO של NVIDIA.אתה לא יכול לקבוע עליונות של זה או אחר בגלל יציאה איכותית של TVOUT, יכול להיות שGIGABYTE בעצמם שמו את הVIVO שם כי אני לא שמעתי שבשבבי הRADEON 9200 יהיה VIVO.זה אותו צ'יפ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.