פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אפשר להבין למה בדיוק אתה שם קרדיט על התמונה ? איזה כרטיס מסך יש לך ? בדוק אם המאורר מסתובב חלק, וכמו שידידי למעלה הציע, יכול להיות שבא יומו של המאורר בכ"מ שלך והגיע הזמן להחליף
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר לא ידוע..אבל כשאני עושה לו ריסטרט הואנכבהההההוהוא תקוע מאודדדוהמאוורר עובד.. \:
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מה קורה במצב בטוח עם ה GPU ?זה שהמאןןרר של כרטיס המסך עובד לא מוכיח שהוא עובד מספיק מהר.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אני לא רואה שום דבר חריגמעבד וצ'יפסט בטמפ' טובותהרדיסק בטמפ' טובהAUX לא קיים תתעלם מהקריאהGPU (כ.מסך) לא ציינת איזה יש לך, אז אי אפשר לדעת אם זאת טמפ' סבירה או חריגה.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר אבל המחשב לא סוחב פשוט לא סוחבכולו תקועסרטון מעפאן ביו טיוב קשה לו לקרואאפילו שאני רואה סרטים יש כל כמה זמן תקיעותעזבו פרשתי נקנה מאוורר חדש וספק חדש משו' תותים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.