עבור לתוכן

התקנתי Ubuntu 7.10 על VirtualBox בWindows, מספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

אחרי שבפעם הקודמת שהתקנתי אובנטו שנידפק לי כל הBOOTLOADER בפעם הקודמת והאיתי צריך להתקין WINDOWS מהתחלה, החלטתי שאני יותר לא יסתכן בזה, והחלטתי להתקין אובנטו על VirtualBox.

הכל עבד נהדר בהתקנה, ואפילו עכשיו האובנטו עובד מהר, אך עכשיו יש כמה בעיות, שלא היו בפעם הקודמת שהתקנתי אובנטו רגיל.

1) אני לא יכול לשנות רזלוציה ליותר מ1024*768, וכשיש לי מסך LCD 17" 1024*1280 זה לא נוח לעבוד, האיתי רוצה לעבוד על מסך מלא, האם יש אפשרות?

2) בד"כ כשאני מתקין מערכת הפעלה רגיל (XP/VISTA/UBUNTU) יש לי רשת ישר, ואני לא צריך להתקין שום דריברים, אבל עכשיו משום מה בVB אי אפשר לגשת לאינטרנט.

מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לאינטרנט?

3) אין קול, מאיפה אני צריך למצוא דריברים לכרטיס קול ה"מדומה" של VB?

תודה מראש,

אנטון.

פורסם
  • מחבר

תודה, פתרתי את הבעייה השלישית.

בקשר לGuest Additions, ניסיתי את זה ישר, אבל משום מה, זה לא מוצא אתה הקובץ/סיפרייה, לומרות שאני רואה את הדיסק בCOMPUTER ועל הDESKTOP.

פורסם

אחרי שבפעם הקודמת שהתקנתי אובנטו שנידפק לי כל הBOOTLOADER בפעם הקודמת והאיתי צריך להתקין WINDOWS מהתחלה, החלטתי שאני יותר לא יסתכן בזה, והחלטתי להתקין אובנטו על VirtualBox.

הכל עבד נהדר בהתקנה, ואפילו עכשיו האובנטו עובד מהר, אך עכשיו יש כמה בעיות, שלא היו בפעם הקודמת שהתקנתי אובנטו רגיל.

1) אני לא יכול לשנות רזלוציה ליותר מ1024*768, וכשיש לי מסך LCD 17" 1024*1280 זה לא נוח לעבוד, האיתי רוצה לעבוד על מסך מלא, האם יש אפשרות?

2) בד"כ כשאני מתקין מערכת הפעלה רגיל (XP/VISTA/UBUNTU) יש לי רשת ישר, ואני לא צריך להתקין שום דריברים, אבל עכשיו משום מה בVB אי אפשר לגשת לאינטרנט.

מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לאינטרנט?

3) אין קול, מאיפה אני צריך למצוא דריברים לכרטיס קול ה"מדומה" של VB?

תודה מראש,

אנטון.

פעם הבאה שיש לך את הבעייה שהבוט הרוס

תכנס ל RECOVERY CONSOLE של ה וינדוס ותרשום FIXMBR

פורסם

תנסה לתת לכרטיס מסך בהגדרות של virualbox יותר זכרון אולי זה יעזור עם הרזולוציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים