עבור לתוכן

המחשב לא מוכן להציג רזולוציות נמוכות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה במחשב שלי,

כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה.

יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך.

ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי.

למישהו יש רעיון?

תודה.

פורסם

מערכת הפעלה - אין משהו ספציפי שימנע ממך להוריד לרזולוציות הנ"ל

מעבד - אין קשר גם כן

כרטיס מסך + מסך - תנסה לבדוק באתר של סמסונג לגבי הרזולוציה הזאת, המסך שלך הוא רחב ו 21" ייתכן שהוא פשוט לא יכול להציג רזולוציה כזאת נמוכה

לדעתי יש פה משהו שקשור במסך, אופציה שנייה היא שזה קשור גם בכרטיס מסך, אבל שוב פעם - אני קודם הייתי בודק בקשר למסך עצמו.

אם לא הצלחת למצוא תשובה, תנסה לחבר מסך ישן כלשהוא שפורפרת או כל דבר באזור של 17" ותנסה 800X600 אני די בטוח שתוכל לעבור לרזולוציה ותגיע למסקנה שזה קשור במסך. (גם התופעה של 15 השניות וחזרה לגבוהה - יש לזה קשר חזק למסך )

טל.

פורסם
  • מחבר

גם באתר של סמסונג חיפשתי ולא מצאתי תשובה,כל הבעיות שם הפוכות וקשורות לרזולוציות גבוהות ולא מצאתי כלום בקשר לנמוכות.

הקטע עם ה15 שניות זה חלק מההגדרות של השינוי רזולוציה,

אם אני לא מאשר תוך חמש עשרה שניות זה חוזר לרזולוציה הקודמת,גם אם אין תקלה,זה חלק ממהגנה של הWINDOWS למקרים בדיוק כאלה ששינוי רזולוציה לא פועל ולכן לא נראה לי שזה אומר שזה קשור למסך.

תודה בכל אופן על העזרה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תנסה לנעול את הקצב רענון דרך ה DXDIAG, אולי מאיזשהי סיבה כשהרזולוציה יורדת המערכת מעלה את הקצב רענון לאחד שהמסך לא תומך בו.

פורסם
  • מחבר

תודה,זה עזר חלקית,עכשיו כשעשיתי OVERRIDE ל60HZ אני רואה את הרזולוזיה הנמוכה אבל המסך מרצד וגם רואים מלא נקודות רצות על המסך,מה זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים