עבור לתוכן

רמקולים למחשב 2.1 תקציב עד 1.5K

Featured Replies

פורסם

אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...)

אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא)

חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...?

בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם)

השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?)

ולא חייבים להשתמש בכל התקציב..

הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה

אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, עד 1.5 K) אז אני אשמח- אם לא, המלצה מבין שני הדגמים גם!

תודה ושבוע טוב

פורסם

אל תקנה שום דבר של CREATIVE מבחינת רמקולים, לך על הלוגי'טק או שיש חברות אחרות אבל הם בעייה למצוא עקב אי ביקוש רב וספק לא יציב איתם, כי ללוגי'טק יש מגמה ענקית בישראל ובכל מקום בעולם, קנה אותם ולא תתאכזב 2.1, יש להם דגם אחד חדש לא תפספס אותו.

פורסם

ללוג'יטק אין רמקולים טובים יותר מאשר לקריאטיב. למעשה, בסטריאו לקריאטיב יש רמקולים פשוט מעולים בשבילך. בתקציב שלך, הייתי ממליץ ללכת על ה-T40. שמעתי אותם אצל חבר, והם אכן משדרגים את ה-T20. בתור זה שכתב את הביקורת על ה-T20 פה באתר (כמו גם על ה-iDome שלצערנו לא נמכרים בארץ), אני יכול להגיד לך שה-T40 בתור רמקולים למחשב הן אחלה בחירה. כן, אין להם באס של 2.1, אבל הוא כבר מספק לרוב המצבים בזכות הגודל הנוסף על פני ה-T20.

Anatoli.

פורסם

הייתי מציע....

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=11774

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=19261

בוא נגיד שעם אלה יהיה לא תהיה בעיה עם באס....

יש פה גם 2.1 הכי טובה של לוג'יטק וגם שידרוג גדול לכרטיס קול שלך עי עם AC97 לא הייתי משקיע 1K על רמקולים.

(אם אתה מוכן להוסיף 200 ש"ח לתקציב הייתי לקוח את הכרטיס קול ו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=16191)

אני אוהב אותם יותר מאת הלוג'יטק...

פורסם

FX6021.

אפשר למצוא אותם ב - 1260 ש"ח ואז יישאר כסף ל - AUDIOTRAK MAYA 5.1.

פורסם

FX6021.

אפשר למצוא אותם ב - 1260 ש"ח ואז יישאר כסף ל - AUDIOTRAK MAYA 5.1.

וואלה לא ידעתי.... אם אפשר למצוא אותם במחיר הזה, זאת בחירה מצוינת! וגם עם הMAYA זה יהיה צירוף מצוין.

פורסם

אל תקנה שום דבר של CREATIVE מבחינת רמקולים, לך על הלוגי'טק או שיש חברות אחרות אבל הם בעייה למצוא עקב אי ביקוש רב וספק לא יציב איתם, כי ללוגי'טק יש מגמה ענקית בישראל ובכל מקום בעולם, קנה אותם ולא תתאכזב 2.1, יש להם דגם אחד חדש לא תפספס אותו.

יש לי רמקולים של creative 5.1 פשוט מצויינים כבר שנתיים-3 אני משתמש בהם פשוט פצצות בלי טענות

קריאטיב מעולים

פורסם

לדעתי הם לא משתלמים כשיש את ה - FX6021 (וגם את ה - CS21 אם הם במלאי בכלל) באותו מחיר.

פורסם

ה ALTEC LANSING CS21 יותר טובים מ MX5021??...

פורסם

כן.

פורסם

אם אתה מכיר מישהו שנוסע לחו"ל, בדיוטי פרי יש את הFX6021 ב 200$, והHK Soundsticks במחיר דומה.

פורסם

אני קניתי FX6021 בדיוטי פרי

200$, טובים מאוד למשחקים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות וההצעות

אני מתלבט כרגע בין הT40 שאנטולי הציע

לבין הMX 5021

יש מישהו ששמע את שניהם ויכול לתת חוות דעת? אם לא נראה לי שאני אקנה מחר את הT40

תמיד הייתי חובב קרייטיב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים