עבור לתוכן

כמה אמור לעלות קונסולת ה wii בארצות הברית?

Featured Replies

פורסם

והאם זה מחיר זול

כולל מכס

יותר משתלם בארץ

או עדיף להגיד לבנאדם לקנות לך משם

אני פשוט בדילמה

ישמח לקבל תשובה אנשים

שבוע טוב

פורסם

קודם תמצא מישהו שימכור לך אחת..

פורסם
  • מחבר

יש שם חנויות

לא חסר,וחוץ מי זה יש לי בנויורק בן דודה

השאלה עם משתלם לקנות שם

פורסם

המחיר הרשמי הוא 250$ אבל המלאי בחנויות אזל, כמעט בכל רחבי ארה"ב.

אחי חזר משם לפני חודשיים ואחרי שחרש ולא מצא בחנויות, קנה שם ממישהו יד שניה ב-400$

בהצלחה.

פורסם

מה שהתכוונתי זה שWII כל כך נדיר עכשיו....

לפי חבר שלי "העובדה שיש לי WII כרגע בבית היא מקרית בהחלט"

פורסם

בארה"ב החנויות לא מחזיקות (ליתר דיוק- לא מצליחות להחזיק) מלאי.

כולם עובדים שם לפי הזמנה, ולוקח בין שבוע לשבועיים עד שתוכל לקבל את הקונסולה שהזמנת.

Wii בחבילה הרגילה אמור לעלות בערך 300 דולר, ועוד בין 50 ל 70 דולר על Wiimote+נונצ'אק נוסף (חובה!)

נסה ב Circut city, קורה לפעמים שיש להם מלאי......

את שלי קיבלתי היום, זו הייתה היחידה האחרונה באיזושהי חנות בפינה נידחת ב (שימו לב)- טזמניה

ישראל זו בערך המדינה היחידה שאפשר לגשת בה לחנות ולקנות WII בלי בעיה.

כנראה בגלל המחיר המפלצתי.

פורסם

פיקה - הסיבה העיקרית שיש בארץ WII בזמינות כזאת גבוהה היא כי הוא אירופאי.

בארה"ב יש מחסור קשה בקונסולות , באירופה הרבה הרבה פחות.

באירופה קיים בעיקר מחסור במשחקים (+ הם יוצאים יותר מאוחר)

הבעיה קצת הפוכה אפילו.

ליביו

פורסם

המחסור במשחקים לא קיים כי הם יוצאים מאוחר, תאריכי היציאה לרוב לא מאוחרים יותר משבוע/שבועיים אחרי הגרסאות האחרות (לרוב, יש משחקים שזה גם לוקח חודש ויותר)

ובארץ אפשר להשיג בלי בעיה גם NTSC.

פורסם

250 דולר בחנות של נינטנדו.

ההורים שלי קנו לי משם + שלט ונונצ'אק(השלט עם הווי פליי)

והם לא הבריחו אותו במכס ולא כלום נתנו להם לעבור .. אפילו שזה יותר מ-200 דולר.

אה ורק שתדע החנות היא בניו יורק ( יש להם אתר חפש בגוגל nintendo store זאת התוצאה הראשונה),וכל בוקר מגיעים לשם כ-60 יחידות של WII.

הם פותחים ביום ראשון ב-11 וזה היום הכי טוב כי יש זמן,בימים אחרים פותחים ב-9,אמא שלה באה ביום ראשון אבל הייתה צריכה לקום בשעה 6 כי יש שם תור כזה,ומי שנכנס מקבל,היו ימים שהיא באה וחזרה בלי כלום כי היא הגיעה מאוחר והיה כבר איזה 100 בתור,וזה כבר יגמר אחרי 60.

בקיצור, תקום מוקדם, אפילו עם פיג'מה,ורוץ להביא לך את הקונסולה השווה הזאת.

פורסם

תקשיב לrEvoLutioN המקום הכי טוב למצוא wii זה בחנות במנהטן אבל הרבה אנשים עלו על זה אז יש תור. יש גם את אתר itrackr.com שעוקב אחרי סטוקים בחנויות. אפשר גם להזמין מראש אבל לרוב צריך לקנות חבילה עם משחקים בשביל זה.

וזה משתלם לקנות את הקונסולה האמריקאית - גם זולה יותר, גם המשחקים יותר זולים גם הנקודות יותר זולות וגם המשחקים יוצאים מוקדם. האירופים משלמים 30% יותר על הכל ומקבלים את המשחקים שלהם מאוחר.

אני לא הייתי דואג בקשר למכס כי גם עם יתפסו אותך זה יעלה כ1600 שקל (מע"מ אמריקאי + כפל מכס במקרה הכי גרוע) וזה כ900 שקל פחות מהמחיר שמוכרים NTSC אמריקאי בארץ.

משחקים אפשר לקנות בebay בערך ב51-60$ כולל משלוח. אני בפעם ראשונה קונה את SSBB מראש מחנות קצת יקרה(videogamesplus.ca ) כי הם נתנו מחיר נורמאלי לשם שינוי של 57.5 כולל משלוח . חוץ מזה רוב האנשים שקונים משחקים בארץ יש להם NTSC אז אפשר להחליף ולקנות משומשים.

פורסם

לפי איזה הערכה שפורסמה בגימספוט

נינטנדו כרגע רוצה להגדיל את מכירות הWII ביפן על חשבון ארצות הברית וזה בשביל למכור יותר יחידות

של SSBB וWII FIT שיצאו ביפן ולא יצאו בינתיים בארצות הברית

שתי המשחקים עברו בינתיים את המיליון יחידות וזה המון למשחק שיצא רק ביפן

בשלב הזה שהWII עדיין לא הגיע ל10 מיליון יחידות ביפן

כנראה נינטנדו תשחק ככה עד שSSBB יצא בארצות הברית

ואז בכלל יהיה לה בעיה ליצר מספיק יחידות

פורסם

אני לא מבין מה הקטע הזה שהם לא מייצרים מספיק

הם גם ירוויחו על זה כסף

וגם ירוויחו על הקטע שהם שולטים בשוק וגם ירוויחו על הקטע שככל שיש יותר קונסולות יש יותר דרישה למשחקים וככה הקונים הפוטנציאלים של המשחקים גדלים >>> הרווח הפוטנציאלי גדל>>הרווח גדל

כי כולם יודעים שאת הכסף האמיתי עושים ממשחקים

פורסם

אריק,תראה... יש כאלו שאומרים שזה בכוונה ויש כאלה שלא.

אני חושב שזה לא בכוונה,כי סתם הם לא יעשו מחסור נכון? הם רוצים להרוויח,ויש להם מחסור ביחידות,כנראה שאין מספיק חלקים בפס ייצור והם מנסים להגדיל אותו.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע הזה שהם לא מייצרים מספיק

הם גם ירוויחו על זה כסף

וגם ירוויחו על הקטע שהם שולטים בשוק וגם ירוויחו על הקטע שככל שיש יותר קונסולות יש יותר דרישה למשחקים וככה הקונים הפוטנציאלים של המשחקים גדלים >>> הרווח הפוטנציאלי גדל>>הרווח גדל

כי כולם יודעים שאת הכסף האמיתי עושים ממשחקים

נינטנדו קונה רכיבים מחברות אחרות

מIBM את המעבדים

מי AMD את הכרטיס מסך

וכו

בנוסף יש את עניין ההובלה והרכבה

וכנראה שנינטנדו לא תכננו על ביקושים כאלו גדולים -לפחות לא בשלב הראשון

וקשה מאוד להגדיל יצור משמעותית בזמן קצר יחסית שאתה לא שולט על הרבה מהרכיבים

פורסם

כן נינטנדו נראה לי פשוט לא היו מוכנים לביקוש הגבוה ובאמת כמו שקרירין אמר זה לא קל להגביר את היצור לא רק שאתה במקסימום שלך אלא שאתה גם תלוי בחברות אחרות בקשר למכס לפי דעתי תלך על בטוח ותבריח הwii בכלל גם קטנה אז זה לא יהיה קשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים