פורסם 2008 במאי 1217 שנים יש לך רשימה של משחקים מותקנים my games שמה ליד כל משחק יש לך את המצב שלואם הוא מעדכן אז הוא יכתוב downloading פשוט תן לו לסיים את ההורדה
פורסם 2008 במאי 1217 שנים סיים ,לא עזר,אין לי רשימה של המשחקים ,אני הוספתי את המשחק בעצמי, יכול להיות שאין לי אותם כי התקנתי steam אחרי ההתקנה של ה orange box ?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים תבדוק שהמיקום של התקנת הסטים והמיקום של ההתקנה של הOB זהיםעזוב את מה שאמרתיתסגור ותפעיל את סטים ותוודא שלכל משחק ברשימה שלך (TF2) בעיקר הוא מוגדר לקבל עידכונים אוטומטיים (על ידי לחיצה ימנית על השם של המשחק וכניסה למאפיינים)
פורסם 2008 במאי 1217 שנים כן ,האמת היא שעשיתי את זה ,אבל הוא לא מתעדכן,אולי צריך לחכות כמה ימים?ואיך זה יכול להיות שאני כן מצליח לפתוח סרבר?נגיד אתה רוצה עכשיו להכנס לסרבר שפתחתי אתה תצליח?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר תנסה למחוק את סטים, ולהתקין את הגרסה האחרונה שלו מהאתר (steampowered.com)נראה לי שזאת הבעיה שלך בתמונה..
פורסם 2008 במאי 1217 שנים כן ,האמת היא שעשיתי את זה ,אבל הוא לא מתעדכן,אולי צריך לחכות כמה ימים?ואיך זה יכול להיות שאני כן מצליח לפתוח סרבר?נגיד אתה רוצה עכשיו להכנס לסרבר שפתחתי אתה תצליח?לאמה שההודעה בעצם אומרת זה שהמשחק שלך מריץ גרסא אחרת מאשר השרתבהנחה שהשרת באמת מעודכן (אם זה קרה לך בעוד כמה שרתים זה בטוח הבעיה אצלך) אז המשחק שלך לא מעודכן
פורסם 2008 במאי 1217 שנים וואי איזה עצבים , :-\טוב לא נורא,עכשיו עוד שאלה קטנה, למה כשאני פותח סרבר לוקח לו 5 דקות +??
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר תנסה קודם להתקין את הסטים בגרסה האחרונה שלו..אם עדיין לא יעבוד כדאי שתפנה לתמיכהhttps://support.steampowered.com/(לוקח להם קצת זמן.. אז אם לא מחזירים לך מייל יום-יומיים אחרי ששלחת את הבקשה לתמיכה, אל תדאג זה יגיע בסופו של דבר..)
פורסם 2008 במאי 1217 שנים זהו, חשבתי על זה,אם אני אסיר הכל ,את הsteam ואת המשחקים ואתקין קודם את ה steam ואז את ה orange box, יש סיכוי שה steam יקלוט את המשחקים נכון?כי הוא לא קלט אף אחד מהם.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים קיבלתי את המארז הכתום ,כפי ש TheReaper אמר, אז מן הסתם אני מתקין מהדיסק ולא מה steam ,אבל ברגע שאני נכנס למשחק אז הוא דורש steam, בגלל זה התקנתי אותה, אפילו לא ידעתי שחייב, אבל מבחינת ההתקנה הוא לא דרש כלום,אתה יכול לצלם את רשימת המשחקים שלך (טאב my games(הסרתי הכל והתקנתי את ה steam מחדש בינתיים אז אין טעם, עכשיו ה orange box בהתקנה, נראה מה יהיה.מוזר לי ,רצוי שבזמן ההתקנה הsteam תעבוד ברקע או לא?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים בכל מקרה כדי שסטים תזהה את המשחקים צריך להפעיל אותה מחדשהאם ווידאת שזה מותקן באותה תיקייה כמו הסטים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.