פורסם 2009 במאי 2416 שנים צודק גם את זה יש אחד העדכונים היותר גרועים שראיתי, לא רק שהם שינו דברים שלא היה צריך לשנות הם גם הוסיפו הרבה מאוד באגים.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים זה עושה לי CRASH כל הזמן!!!!!!!!!NUNATAK!? איך יכול להיות שאתה במשחק 20 שעות?! בלי CRASH אחד!!
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אני בMINIMIZE ולא קורס לי , רק כשאני פותח את המשחק ונכנס לINVENTORY .השגתי את הDEATH RINGER ( השעון החדש של הספי ) וJARATE בנוסף לRAZORBACKרק חבל ששניהם במקום הSMG =\
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אגב, חזר גם הבאג מהמשחק עצמו שבתחילת הסיבוב אפשר לירות דרך השער שמפריד בין 2 הקבוצות.כול תחילת סיבוב מת לפחות אחד מהאקדח החדש של הספיי.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים לפעמים המשחק נתקע כזה לכמה שניות לא יודע מאז העדכון זה ככה..השגתי קסדה גרמנית למדיקשמעתי שלדמומן יש קסדת אפרוולהבי יש קסדת פוטבול
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מה קרה למפה של ACHIEVMENT AFK? פתאום הכל ACHIEVMENT_IDLE ולפי דעתי AFK היה יותר טוב
פורסם 2009 במאי 2516 שנים תודה על התגובה , למישהו יש מושג איך הולך הראנדום? והאם יש משהו שמשפיע עליו ?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מסתבר שאם אתה בחורה שווה דברים נופלים לך יותר בקלות. חברה שלי הוכיחה את זה.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים עד כה השגתי את: אקדח חדש של ספי את שני השעונים החדשים של הספי את השתן של הסניפר ואת המגן גב כובע של הHEAVY ואת כל השאר היה לי לפני אז מה שחסר לי זה Huntsman + כל הכובעים חוץ מהHEAVY והמשחק דלוק עד שאני לא מקבל אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.