עבור לתוכן

Team Fortress 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוא נאמר שאתה מפסיד המון אם אתה לא משחק בHL2 (והרחבותיו) ופורטל (במיוחד פורטל שזה משחק ממש גאוני)

אבל איך שאתה רוצה... גם TF2 זה משחק מעולה ושווה לקנות אותו גם לבד, במיוחד במחיר כזה...

• תגובות 703
  • צפיות 70.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב, קניתי אותו דרך האתר ליוזר שלי ב - 10 דולר, שלפי השער היום יוצא לי בערך 40 ש"ח, לדעתי שווה ביותר מכיוון שהדולר צנח בימים האחרונים ושהמשחק היה עולה פי 2 בדרך כלל :)

עכשיו רק נחכה שנוכל להתחבר לסטים סוף סוף ואז נתקין ונתחיל לחרוש :yelclap:

ומישהו מקודם אמר לי למחוק קובץ ולהפעיל, לא מצאתי את הקובץ אפילו דרך החיפוש..

פורסם

אולי בגלל שהסטים שלך חדש אז לא היה לך תקובץ הזה...

ד"א

לפני כמה שבועות ראיתי גם הנחה על הOB בחנות של הסטים...

פורסם

הסטים שלי לא חדש בכלל, יש לי קודם כל מלא משחקים ביוזר שלי, וגם הוא היה מותקן לי ממזמן עם CSS ו GARRYS MOD

פורסם

אז לא יודע זה דיי מוזר הקובץ צריך להיות בתיקיה הראשית של הסטים!

פורסם

הנה מצאתי את הקובץ...

אבל מחקתי אותו, נכנסתי לסטים ושוב כתב לי שאי אפשר להתחבר ולנסות שוב אחר כך

עריכה:

לא משנה מחקתי שוב ועכשיו עובד, תודה ולילה טוב

עריכה 2:

הערה טובה, אני בא להתקין TF2 וזה מוריד לי אותו על 630 KB לשנייה, שזאת המהירות המקס' שלי.

זה ככה מאז שSTEAM חתמו עם VGMAES על שרת בארץ?

פורסם

קיבלתי בלילה את הBONK שוב אבל גם את האקדח של הספיי :D

נשאיר עוד כמה שעות...

פורסם

בנתיים קיבלתי רק נשקים, מעניין שעוד לא קיבלתי כובעים למרות שאמורים להיות יותר כובעים מנשקים.

פורסם

קיבלת נשקים שהיית צריך? או את אלה שהיו לך?

כובעים ממש נדירים...

פורסם

את אלה שהייתי צריך.

פורסם

אם אתם נכנסים לשרת AFK אז כניראה שאתם חסרי חיים שלא יודעים לשחק :kopfpatsch: יש איזה 4 שרתים מישראל בשביל החרא הזה, מדינה נוראית.

אם יש לכם נשקים כפולים אתם יכולים להעביר למשתמשים אחרים (לא יודע איך בדיוק אבל VALVE אמרו), אני מאמין שאתם גם הולכים לנסות למכור נשקים בכסף :lol: תבדקו אולי למישהו יש נשק שאין לכם, תעשו TRADE קטן.

פורסם

מה הקשר? אנחנו פשוט לא רוצים לחכות עד שנקבל את הנשקים אז אנחנו נשארים מחוברים גם כשאנחנו לא ליד המחשב :bash:

לקבלה של הנשקים/כובעים אין שום קשר לרמה של השחקן עצמו או למשחק שלו אלא לכמה זמן הוא משחק בלבד.

ועדיין אי אפשר לסחור.

פורסם

אם אתם נכנסים לשרת AFK אז כניראה שאתם חסרי חיים שלא יודעים לשחק :kopfpatsch: יש איזה 4 שרתים מישראל בשביל החרא הזה, מדינה נוראית.

אם יש לכם נשקים כפולים אתם יכולים להעביר למשתמשים אחרים (לא יודע איך בדיוק אבל VALVE אמרו), אני מאמין שאתם גם הולכים לנסות למכור נשקים בכסף :lol: תבדקו אולי למישהו יש נשק שאין לכם, תעשו TRADE קטן.

איזו הגזמה... לפני זה טחנו מפות ACHIV

עכשיו שרתים של AFK רק בשביל לקבל נשקים :kopfpatsch:

מה קרה רק אני משחק פה בשביל הכייף ועושה ACHIV שנה בשביל לקבל צינצנת מסריחה :s05:

נו טוב לפחות אין פה את ה AIM BOTTERS שנכנסים להעלות רמות ולהרוס לכולם את המשחק.

פורסם

איך זה שאני כבר קרוב לשעתיים בשרת AFK ועדיין לא קיבלתי אפילו נשק שיש לי?

פורסם

זה רנדומלי...

יש כאלה שמקבלים מהר יותר וכאלה שפחות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים