פורסם 2009 במאי 2316 שנים פעם היה כיף שעבדת קשה בשביל הנשקים (לא מדבר על שרתי האציבמנטים)עכשיו פשוט כל אחד מקבל לא משנה אם הוא טוב לא טוב או השקיע לא השקיעGAYNESSSSSS3 FLAREGUNS7 NATASHAS 6 BACKBURNERS2 PYRO AXESמחקתי כמה כי זה מעצבן
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר כוסאומו סטים... עכשיו אני בכלל לא יכול לשחק, אם עוד קודם היתי יכול איכשהו להכנס למשחק דרך game-monitor, עכשיו סטים בכלל לא עולה לי...
פורסם 2009 במאי 2316 שנים ^עכשיו יש שרתים שפשוט נותנים לך להיות AFK כדי לקבל את הנשקים המצב הקודם כבר היה עדיף אפשר IP?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר http://www.game-monitor.com/tf2_GameServer/80.179.149.60:22000/www.TF2.co.il__Gamer.TF2_-_Fun_-.html
פורסם 2009 במאי 2316 שנים שלום לכולם, בזמן האחרון המשחק היחיד שאני משחק ו הוא BattleField Heroes אבל הוא עם הרבה לאגים ובא לי לגוון. אז ראיתי את הדיון הזה וקראתי את הסיקור בעמוד הראשי, אז המשחק עצמו נראה מאוד מהנה. עכשיו הסטים לא עולה לי, אז השאלה שלי היא האם כדי לי לרכוש את המשחק? (דרך סטים בכרטיס אשראי כמובן) ומה המחיר. אז נראה לי שתגידו לי שכדאי לקנות.. אז מה המחיר של המשחק ואם יש מבצעים אז תיידעו אותי בבקשה ויש מספיק שרתים ישראלים? למה כי פעם קניתי את המשחק GARRY MOD שהוא ממש כיף, אבל לא היו שרתים ישראליים ואם היו אז הם היו זמנית וחלפו.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר המשחק שווה ביותר, למרות שאני לא משחק בו כמו פעם, עדיין ממש מהנה לשחק בו כשיוצא לי.המחיר בסטים הוא 20 דולר (עד סוף היום 10),אבל אמרו כאן כמה פעמים שאפשר להשיג בארץ את ה OB במחיר מצחיק ביותר (שהOB כולל את TF2 + HL2 + EP1 + EP2 + PORTAL), ככה שלא היתי הולך לקנות מסטים (גם ככה ההתקנה תיהיה דרך סטים)ויש מספיק שרתים ישראלים - ראה http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=500&num=100
פורסם 2009 במאי 2316 שנים שוב ה STEAM עושה בעיות כל פעם שיש סוף שבוע חינם באיזה משחק בקושי אפשר להיכס לתוכנה ואי אפשר להוריד עדכונים
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר לא יודע מה איתכם, אבל אני סובל מבעיה מעצבנת אחרת, הוא לא סתם לא מתחבר, אלא הוא פשוט מסרב לעבוד. ושום דבר שעשיתי לא פותר את הבעיה. מה שעוד יותר מעצבן שזה קרה במהלך נסיון לפתור בעיה אחרת [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2316 שנים סרבר AFK חדש עם מפה שאני הכנתי... כנסו ותהנו 64.94.100.118:27015 יש לי עוד מפה לTF2 (CP) ואחת לCS:S(סכינים).. מי שרוצה לאחסן שרת עם המפה שיבקש בפרטי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.