עבור לתוכן

Team Fortress 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

פעם היה כיף שעבדת קשה בשביל הנשקים (לא מדבר על שרתי האציבמנטים)

עכשיו פשוט כל אחד מקבל לא משנה אם הוא טוב לא טוב או השקיע לא השקיע

GAYNESSSSSS

3 FLAREGUNS

7 NATASHAS

6 BACKBURNERS

2 PYRO AXES

מחקתי כמה כי זה מעצבן

• תגובות 703
  • צפיות 70.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

שיחקתי אתמול כמה שעות ולא קיבלתי כלום :-\

זה משנה עם איזה דמות משחקים?

פורסם

לא.

גם אני לא מצאתי כלום :'(

פורסם

been playing for several hours. didnt get a single item.

פורסם
  • מחבר

כוסאומו סטים... עכשיו אני בכלל לא יכול לשחק, אם עוד קודם היתי יכול איכשהו להכנס למשחק דרך game-monitor, עכשיו סטים בכלל לא עולה לי...

פורסם

זה מסביר למה יש לך 94 שעות ב OB ופחות משעה ב TF2 :)

פורסם

^עכשיו יש שרתים שפשוט נותנים לך להיות AFK כדי לקבל את הנשקים :kopfpatsch: המצב הקודם כבר היה עדיף :lol:

אפשר IP?

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון המשחק היחיד שאני משחק ו הוא BattleField Heroes אבל הוא עם הרבה לאגים ובא לי לגוון.

אז ראיתי את הדיון הזה וקראתי את הסיקור בעמוד הראשי, אז המשחק עצמו נראה מאוד מהנה.

עכשיו הסטים לא עולה לי, אז השאלה שלי היא האם כדי לי לרכוש את המשחק? (דרך סטים בכרטיס אשראי כמובן)

ומה המחיר.

אז נראה לי שתגידו לי שכדאי לקנות..

אז מה המחיר של המשחק ואם יש מבצעים אז תיידעו אותי בבקשה :)

ויש מספיק שרתים ישראלים? למה כי פעם קניתי את המשחק GARRY MOD שהוא ממש כיף, אבל לא היו שרתים ישראליים ואם היו אז הם היו זמנית וחלפו.

פורסם

לסוף השבוע הזה יש אפשרות לשחק בחינם ולקנות אותו ב9.99 דולר.

פורסם
  • מחבר

המשחק שווה ביותר, למרות שאני לא משחק בו כמו פעם, עדיין ממש מהנה לשחק בו כשיוצא לי.

המחיר בסטים הוא 20 דולר (עד סוף היום 10),

אבל אמרו כאן כמה פעמים שאפשר להשיג בארץ את ה OB במחיר מצחיק ביותר (שהOB כולל את TF2 + HL2 + EP1 + EP2 + PORTAL), ככה שלא היתי הולך לקנות מסטים (גם ככה ההתקנה תיהיה דרך סטים)

ויש מספיק שרתים ישראלים - ראה http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=500&num=100

פורסם

שוב ה STEAM עושה בעיות :pissed: כל פעם שיש סוף שבוע חינם באיזה משחק בקושי אפשר להיכס לתוכנה ואי אפשר להוריד עדכונים :screwy:

פורסם

לי זה מוריד אבל בצורה איטית מבד"כ...

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם, אבל אני סובל מבעיה מעצבנת אחרת, הוא לא סתם לא מתחבר, אלא הוא פשוט מסרב לעבוד.

ושום דבר שעשיתי לא פותר את הבעיה. מה שעוד יותר מעצבן שזה קרה במהלך נסיון לפתור בעיה אחרת :s07:

[attachment deleted by admin]

פורסם

סרבר AFK חדש עם מפה שאני הכנתי... כנסו ותהנו :D

64.94.100.118:27015

יש לי עוד מפה לTF2 (CP) ואחת לCS:S(סכינים)..

מי שרוצה לאחסן שרת עם המפה שיבקש בפרטי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים