פורסם 2009 במאי 2216 שנים "Items now drop randomly, in addition to the old (pre Spy/Sniper unlockables) achievement tied weapons," said Walker. "We're going to release info on the new system on the blog tomorrow."Walker also confirmed that a series of head-slot hat items (see above) can now be earned in the same fashion.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים ...הם פשוט רוצים להרוס את המשחק, אין לי הסבר אחר.או שתחלקו לכולם(הרצוי) או שתעשו שיהיה צריך להשיג(המצוי), אבל לא לחלק באקראיות(הרע).
פורסם 2009 במאי 2216 שנים כובעים? חלש +++ מה הקטע שלהם?! חוץ מזה השאר נראה טוב... עכשיו ראיתי את ה- Achievs, והכל נראה פשוט מעולה! D=
פורסם 2009 במאי 2216 שנים יש לי שתי נטשות ושני שוטגאנים של הסקאוט THIS IS FUCKING STUPID אני רוצה את השעון המחורבןכבר השגתי 18 אציבמנטים של הספיי
פורסם 2009 במאי 2216 שנים איזה דפוק זה!לא הבנתי למה אני מוצא נטשה באמצע המשחק הרי יש לי ממזמן נטשהוחבל ששינו את זה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני חושב שזה בשביל לעזור לאלו שלא מצליחים לעשות ACHIV או לא משחקים הרבה אפשרות לשחק בכל הנשקים במקום שהם יכנסו וישחקו בכל שלבי ה ACHIVMENTS למינהם.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים חבל...זה היה אתגר כיףועדיין הם יכולים להיכנס לשרתי ACHIV ולעשות הכל בזמן קצר..
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר :hizuk:כל הקטע היה האתגר בלהשיג את הנשקים, עכשיו כולם יכולים להשיג אותם בלי להתאמץ...
פורסם 2009 במאי 2216 שנים ואני ניסיתי להבין איך יכול להיות שלכולם יש חץ וקשת דקה אחרי העדכון לדעתי צעד מאוד לא טוב של VALVE, לדעתי צריך להספים להם את האימיילים עד שיחזירו את הדרך הישנה והטובה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים :hizuk: כל הקטע היה האתגר בלהשיג את הנשקים, עכשיו כולם יכולים להשיג אותם בלי להתאמץ... שוב, מי שרצה היה יכול להכנס למליון ואחת מפות הACHIVMENTS ולהשיג תוך כמה דקות.[br]פורסם בתאריך: 22.05.2009 בשעה 15:49:11 ואני ניסיתי להבין איך יכול להיות שלכולם יש חץ וקשת דקה אחרי העדכון לדעתי צעד מאוד לא טוב של VALVE, לדעתי צריך להספים להם את האימיילים עד שיחזירו את הדרך הישנה והטובה לא הם בטח אפסים שהשתמשו במפות ה ACHIV.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים לא הבנתי מה הקטע של הנשקים שמתווספים לך רנדומאליתזה ממש מטומטם...חוצמזה, אני ממש אוהב את הספיי וממש מתלהב מהרעיון הכללי של ספיי אפדייט.נראה ענק.אגב, שמתם לב לעדכון חדש?הAIRBLAST של הפיירו [בפליימט'רוור הבסיס] עכשיו מכבה אנשים שנדלקו!
פורסם 2009 במאי 2216 שנים לא הבנתי איפה אני מוצא את הנשקים ?ואם יש לי כבר נטשה, אני יכול שיהיה לי שתיים ?!
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אתה מוצא את הנשקים בצורה אקראיתה במפות באמצע משחקובקשר לנטשה לא יודע גם אני מצאתי אחת למרות שכבר היה לי ולא נראה לי שקרה משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.