פורסם 2009 במאי 1616 שנים סקאוט - ?סולג'ר - נראה לי אמריקני.פירו - ?דמומן - אירלנדי (ככה שמעתי בסרטון שלו)האבי - רוסיאנג'ניר - נראה אוסטרלי כזה או מדרום ארה"ב.ספיי - לא זוכרמדיק - גרמניסניפר - אוסטרלי,אגב, אם אני שולח לכם הזמנה להצטרף לחברים - תאשרו אותי, אני אציין שאני מHWZONE.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים לא יותר פשוט להקים קבוצה של HWzone?(הייתי עושה את זה, אבל 012 וסטים לא הולכים ביחד בזמן האחרון)עריכה:אני חוזר בי, מתברר שזה פועל עכשיו.תכתבו פה שמות, אני אזמין אתכם לקבוצה :םעריכה2:כבר יש קבוצה?עריכה3:כבר יש קבוצה. אבל אין בה אף אחד כמעט.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים סקאוט - ?סולג'ר - נראה לי אמריקני.פירו - ?דמומן - אירלנדי אירי (ככה שמעתי בסרטון שלו)האבי - רוסיאנג'ניר - נראה אוסטרלי כזה או מדרום ארה"ב.ספיי - לא זוכרמדיק - גרמניסניפר - אוסטרלי,אגב, אם אני שולח לכם הזמנה להצטרף לחברים - תאשרו אותי, אני אציין שאני מHWZONE.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים סקאוט - ניו יורקי סולג'ר - אמריקאיפירו - הפיירו הוא עדיין תעלומהדמומן - סקוטיהאבי - רוסיאנג'ניר - אמריקאי דרומיספיי - צרפתימדיק - גרמניסניפר - אוסטרלי
פורסם 2009 במאי 2216 שנים הקבוצה הזו פתוחה. לא צריך הזמנה רק צריך להיכנס ל STEAM ולחפש HWZONE.[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 10:04:05 מקפיץ כי העדכון יצאhttp://www.teamfortress.com/sniper_vs_spy/ בנוסף סוף שבוע חינם שכולל את העדכון אז מי שעוד לא ניסה את המשחק כדאי לו למהר
פורסם 2009 במאי 2216 שנים איזה תזמון מעולה...אגב יש גם 50% הנחה על המשחק.ה 50% לא כזה חשוב, המחיר של ORANGE BOX בארץ הוא 70 שקל, רק צריך לחפש חנות שיש לה מלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.