פורסם 2009 באפריל 2516 שנים לא יודע וזה שרת של מוסד זה היה בכמה מפות...אני יכנס יותר מאוחר שוב ונראה אם זה עדיין ככה...
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים THE REAL HEAVY - Natascha בקשר לתמונה, איך עולים level בנשקים? קניתי את המשחק במבצע סופ"ש האחרון שהיה בסטים. בינתיים מאוד נהנה.. ובתכלס פעם ראשונה שאני משחק בmultiplayer. לפחות מאז כיתה ו' כשהיה לי מודם 56K....
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים תעשה משימות או "Achievements"לא לכל הדמויות יש, אבל כל מספר מסוים של Achievements נפתח לך נשק חדש!!ותתחדש אחי!!
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים הLEVEL שכתוב על נשקים שונים זה סתם הומור מעוות שאף אחד לא הבין.אתה יכול לעשות UNLOCK לנשקים חדשים, כדוגמאת נטאשה, הנשק שהבאת את התמונה שלו, אבל אין LEVELS לנשקים, זה סתם צוחק על משחקי תפקידים למיניהם.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים ד"אלא כל הנשקים החדשים טובים יותר מהנשקים הישניםלכל אחד יש יתרונות וחיסרונות
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים קניתי אתמול את ה- OB בסטים התקנתי את המשחק והוא כל הזמן נתקע לי...לפעמים ה נתקע בטעינה לשרתים לפעמים בשרת עצמו וחייב להפעיל מחדש כל פעם שזה נתקע!זה לא קורה לי באף משחק :\מישהו יודע מה הבעיה ?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר גם לי יש בעיות כאלו (לפחות היו), נכון לעכשיו הבעיה הזאת נפתרה מעצמה.אם תמצא פתרון תודיע לי. לא מצאתי פתרון מסויים שפותר את זה, אבל שמתי לב שכשמפעילים את המשחק בחלון זה מפחית את תדירות התקיעות.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אתה יכול להביא דוגמאות?למשל אני מעדיף את הרובה הראשון של המדיק ושל הסקאוטגם את הנטשה אני לא אוהב..יש עוד...
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים קצת בעייתי להשתמש בו באמצע קרב..אם אתה משחק כחלק מצוות MEDIC + HEAVY אז לא צריך אבל לפעמים עדיף לתפוס לשניה מחסה במקום למות, זה יכול להיות ההבדל בין בלימה להפסד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.