פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים חחאני מכיר את שניכם. אני בסטים cKy4LiFE, אני בדרך כלל משחק בשרתים בחו"ל כי יותר כיף(האנשים והמפות) וגם השרתים תמיד מפוצצים(28+) ואני אוהב את זה.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים איפה אתם משחקים בכלל? (אירופה? אמריקה? אני פשוט עושה הכל ומסנן).CP? CTF? DM? (בעעע).
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר למה אתה מתכוון לא צריך לחכות? אני בד"כ בישראלים... אבל לפעמים גם באירופאים... תלוי איפה יש מספיק שחקנים כדי לשחק נורמלי... אבל ממזמן לא שיחקתי :
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים כן אני חושב שאני טוב ואפילו מעולה אבל אין לי קלאס ספציפי אני לא בקלאן אבל אני משתף פעולה אולי אתה מכיר אותי הכינוי שלי היה Twisted System עכשיו הוא Dirty Motion וואי, גם אני מכיר אותך! הכינוי שלי זה alon_p, וגם אני הייתי בקלאן המעפן SF אתה גם בחברים שלי וכשאתה יכול תדבר איתי, אולי נעשה איזה משחק, ואני אנקום בך על זה שאתה כול הזמן הרגת אותי פעם.. אגב, עובד לי הTF2, תודה למי שעזר
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים לעוד מישהו יש בעיה עם המשחק שהוא יוצא ממנו הוא מפסיק לעבוד? זה קורה גם לעיתים נדירות תוך כדי משחק, פשוט מפסיק לעבוד.גם שהמשחק "עולה" אם אני לוחץ על משהו במקלדת אז הוא פשוט מתפגר (מתחיל להתמזער לשולחן עבודה ובחזרה למסך מלא 20000 פעם בשניה).עוד משהו שמעניין אותי לדעת, כמה אתם פינג אתם מקבלים בשרתים מחו"ל?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר גם שהמשחק "עולה" אם אני לוחץ על משהו במקלדת אז הוא פשוט מתפגר (מתחיל להתמזער לשולחן עבודה ובחזרה למסך מלא 20000 פעם בשניה). בדיוק אתמול קרה לי... כמעט השגעתי ובעטתי במחשב
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר קורה לי משהו דומה גם ב HL 2 EP 2... אם אני לוחץ על משהו בזמן שיש את הסרטון של וואלב, המשחק פשוט קורס לדסקטופ...
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים לי לא קורה שנתקע או נסגר פתאום, רק בסוף שאני לוחץ QUIT ואז הוא מראה לי הודעת של CLOSE PROGRAM.לגבי המזעור, זה קורה לי גם, פשוט תלחץ CTRL ALT DEL ואז תבחר TASK MANAGER ותסגור את הTASK MANAGER ותחזור למשחק. זה הכל.מקווה שעזרתי
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים רק רציתי להיות בטוח שהבעיה לא אצלי, ואני שמח שהיא באמת לא.אבל מה לגבי הפינג? כמה אתם מקבלים בחו"ל?
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים אני באירופה מקבל 100-150 בערךאני בבזק ו014 על מהירות 2.5MB, חבילה רגילה(לא גיימרים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.