פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר תשמע, אם אתה יודע להשתמש בו הוא נשק מעולה. וזה שהוא עושה פחות נזק לא ישנה לך...
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים אני עשיתי עם איתו את המשימות שלו (להרוג איתו 100 אנשים)והחזרתי לשטגן שהוא יורה גם מתחת למים!
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים קיבלתי את היורק אש החדש אבל אני לא ממש רואה את ההבדלים בינו לבין הרגיל... כלומר הוא לא מוסיף לי חיים ושמתי לב שגם עם הרגיל אני עושה קריטיקלים עם אני עושה פגיעה מאחורה. מה שכן הוא זריז יותר אני חושב.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר וולב הורידו את התוספת חיים שאתה מקבל ממנו. הוא חלש יותר, עושה פחות נזק. אבל יש לו 100% קריטים כשאתה פוגע מאחורה. בלהביור הרגיל אין את הבוסט לקריטים שאתה מקבל כשאתה תוקף מאחורה. אתה מקבל קריטים פעם ב.. ואל תשכח, הוא נראה הרבה יותר טוב מהרגיל
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים וכמובן שאין את הAIR BLAST בלהביור השני.אני הייתי מחליף בניהם תמיד בין הסרברים.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים המ, הגרזן? מי משתמש בו בכלל?אבל בכל מקרה השגת אותו באצ'יבמנט 22 אם אני זוכר נכון. נראה לי שהוא "מדליק" באש כשאתה כורת מישהו.אני אבדוק את זה.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר The third Pyro unlockable is The Axtinguisher. This mighty axe guarantees critical hits on any enemy thats currently on fire, although its significantly weaker against enemies who arent. A great combination with the The Flare Gun, or with another Pyro buddy riding alongside doing the igniting.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים השגתי את הרובה החדש של המדיק, מישהו יודע מה עושה הUBER שלו? אגב מישהו יודע מה לעזאזל הולך כאן?זה קורה לי מדי פעם ורק בזמן האחרון...אז קצת מוזר שזה ארטיפקטים לא?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים WTF IS THAT?כנראה שאלו באמת ארטיפקטים. אבל חכה לתשובות של "מקצוענים" יותר
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אתה נשאב לחור שחור, זה ברור בקשר לנשק: Once a medic has earned two thirds of the achievements, they will be granted “The Kritzkrieg” This new medigun uses its Ubercharge not for invulnerability, but to give its recipient 100% chance to fire critical ordinance.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ממש מעצבן אותי הקטע הזה עם הבונוסים במשחק. כאילו לא יכלו לעשות נשקים באמת משופרים? :-\ אני לא מוצא ייתרון לרובה הזה...סתם התאמצתי להשיג אותו ארטיפקטים? לא יודע...בדקתי חצי שעה עם ATI TOOL ולא היה לי כלום...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר ידיעה שהתקבלה זה עתה אומרת שלא יהיו עוד עדכונים למשחק עד ל 2009"Well, it won't be this year," said Lombardi when asked about the next update. "But we're going to keep evolving TF2. Once Left 4 Dead wraps, you'll hear us clamoring more about [the next TF2 update]." http://www.shacknews.com/onearticle.x/55364
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לאאאא....... אנעל הVALVE האלה בגלל L4D שלהם הם מוכנים לדחות כל משחק בפיתוח/קיים שלהם...
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים 2009 רק עוד חודשיים וקצת... לא תקופה רצינית בשביל וולו (ושאר העדכונים לא היו במרחק כל כך שונה ביניהם... אם אני זוכר נכון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.