פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מה הקטע עם הסנדוויצ'ים? מה זה בדיוק אמור ליהיות.. (עדיין לא שיחקתי עם ההבי המשופר...) :-X יש להבי אינסוף סנדויצים ברגע שאתה משתמש זה נותן לך 120+HP דיי מועיל אם המדיק שלך מרוח על הרצפה (כל פעם שהוא לועס אני נקרע מצחוק ) OM NOM NOM NOM NOM NOM
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אני לא מבין את VALVEאם ההאבי רוסי אז למה נתנו לו סנדביץ'? זה רוסי זה שיתנו לו פירוז'וק או וודקה....
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים כי תמיד להבי היה סנדוויץ' (שהסקאוט מנסה לגנוב לו)?כי לא תמיד לרוסים צריך לתת וודקה או פירוז'וק?
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אז אתה לא רוסי! רוסי אמיתי לא יכול לחיות חודש בלי פירוז'קי אבל יכול לחיות את כל החיים בלי וודקה.. אגב האם יש מצב שמוצאים TF2 על דיסק עם כל החידושים? כי אין לי עצבים להוריד מסטים...
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים דיסקים זה דבר יקר בחיים לא יעשו דבר כזה, במקרה הטוב יוציאו "גירסה סופית" (גרסת זהב/גרסת השנה וכו').
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים גם לכם יש באג מוזר ברשימת שרתים? אני מחפש שרתים עם הרבה אנשים כתוב לי שיש 29/32 אני נכנס ויש 4 אנשים בשרת
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר שרתים משקרים?! באמת? כי אצלי כל הזמן רוב השרתים מלאים או ריקים. כמעט ואין שרתים באמצע שאפשר להצטרף... ואתם אומרים לי שהם לא באמת מלאים? עריכה.. מתחיל היום FREE WEKEND... אני מניח שזה יתחיל בסביבות ה-11 ונראה שגם לי יש GUEST PASS... אני מריח עוד הגרלה בדרך D:
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים לכולם יש GUEST PASS.הבעיה עם השרתים ממש מעצבנת, שנה עד שמוצאים שרת שבאמת יש בו אנשים.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים בטח בגלל שיצאו עוד 2 פאצ'ים ביומיים האחרונים. : ? כבר יש לי את הבעיה הזאתי מאז שקניתי את המשחק.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים שלום! חזרתי סופ"ש מטירונות!! ואני לא מבין כמה דברים מהשיפורים של המשחק מה הקטע של הסנדויץ ומה כל המשימות המשונות ואיזה נשקים מקבלים.. אני ישמח אם משהו יסביר לי בקצרה
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים שיחקתי בTF2 ואז ראיתי .. WTF אי אפשר היה לדחוף אותה היא פשוט.. התהפכה ! (אם זה מעניין אתכם לא מתתי לקחתי HP פוצצתי תמדיק ואז את ההבי הטיפש) [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.