פורסם 2008 ביולי 817 שנים בתקופה ששיחקת לא היו ישראלים?שיחקתי שבוע לפני השחרור (עשיתי הזמנה מוקדמת) וכבר אז היו 2 שרתים ישראליים
פורסם 2008 ביולי 817 שנים עדכון: החלפתי ספק אינטרנט פירמטתי והתקנתי מחדש מוריד על 300 ומחר המהירות תהייה של 4 מגה חבילת גיימרים העלאה 512 מאושר וההורדה כבר על 5 אחוז 79% 1:34
פורסם 2008 ביולי 917 שנים סיימתי להוריד מחדש תודיעו לי כשיש משחק PS סורי זיסקינד, אני משתלט על האקאונט
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר מוזר.. הרגע סיים להוריד את העדכון ופתאום חזר ל-0 אחוז ותקוע שם...עריכה.. ריסט לסטים הראה שהוא בעצם סיים להתקין וסתם החליט שבא לו להראות 0 אחוז...Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:Team Fortress 2 * Fixed rcon crash caused by too many incorrect password attempts * Fixed clients experiencing connection problems during round restarts * Fixed flares not always being removed on impact * Fixed 32 player servers not working correctly with SourceTV enabled * Fixed dropped flags sometimes falling through the world * Fixed number key menu input sending 2 key events * Fixed PING field being clipped in the scoreboard at 800x600 resolution * Fixed broken Medigun taunt * Changed mat_showmiplevels to only be allowed when cheats are on
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מוזר רק לי הוא לא מתקין אותם..או שהוא כן ואני לא שם לב בכלל המחשב פועל 24\7?!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מה הייתה בעיה בו?הוא רק הזיז את השפתיים ואמר OKTOBERFEST או שלא עשה כלום בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.