עבור לתוכן

אנליסט חוזה ש nvidia תקנה את amd

Featured Replies

פורסם

מצד שני, וקצת יותר הגיוני:

http://xbitlabs.com/news/other/display/20080123233327_IBM_Could_Take_Over_Advanced_Micro_Devices_Rumours_Resurrect.html

השתיים חברות טובות כבר שנים.

ידעתי שהמצב של AMD רע, אבל לא ידעתי עד כמה. הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה מ-XBIT. עושה רושם שהחברה החדשה לא תוכל לייצר מעבדים בהתבסס על טכנולוגיות של אינטל, וזה כולל את כל פטנטי ה-SSE, שהמון אפליקציות היום עוברות התאמה אליהן...

פורסם

לקנות את AMD בשביל להתחרות באינטל ? , צריך קצת אי שפיות בשביל מהלך כזה

פורסם

מהלך אכן יתכן מכיוון שלדעתי בזמנים של היום רצוי לשאוף לאחדות מכיוון שהתחרות בין החברות בשוק גדולה מאד.

כמו כן אם כל החברות יתאחדו וישארו רק כמה ראשיות כמו IBM וINTEL יהיה אפשר להתרכז יותר בפיתוח טכנולוגיות חדשות

מאשר להתעסק במלחמה המתמדת בין החברות השונות.

פורסם

יש פה משהוא שאני לא מבין.

אינטל קנו את נוידיה,

אז היא בעצם ''האבא'' של נוידיה,מה שעובר דרכה עובר ישירות לאינטל לא?

איך היא תקנה את AMD בכדי להתחרות באינטל?

פורסם

יש פה משהוא שאני לא מבין.

אינטל קנו את נוידיה,

אז היא בעצם ''האבא'' של נוידיה,מה שעובר דרכה עובר ישירות לאינטל לא?

איך היא תקנה את AMD בכדי להתחרות באינטל?

מתי אינטל קנו את נוידיה?

AMD קנו את ATI אבל על אינטל לא שמעתי :|

פורסם

זה לא אומר -מונופול בשוק כרטיסי המסך?! :bash::kopfpatsch: :-[

פורסם

עמדתי לכתוב :cool2:

פורסם

צריך לפטר את האנליסט הזה

הוא פולט שטויות

פורסם

לא יתכן מצב כזה החוקים בארצות הברית אוסרים על קיום מונופול אם נוידיה תקנה את amd תיה בעולם רק חברת כרטיסי מסך אחת מה שלא יתאפשר

פורסם

^^^

/מעבדים.

פורסם

צריך לפטר את האנליסט הזה

הוא פולט שטויות

בדיוק!

מה שאני אישית לא מבין זה למה אפילו לחשוב על זה הרי עכשיו AMD די כושלת , אז האנליסט הזה חושב שאינבידיה תקנה חברה כזאת?

פורסם

AMD היא חברה טובה (לפני השקת ה-CORE, הם עלו משמעותית על אינטל), עם ניהול גרוע שצריך לדעתי להחליף. ייתכן וניהול של NVIDIA יסייע להם בזה :cool2:

פורסם

בדיוק!

מה שאני אישית לא מבין זה למה אפילו לחשוב על זה הרי עכשיו AMD די כושלת , אז האנליסט הזה חושב שאינבידיה תקנה חברה כזאת?

אולי היא מתכוונת לעשות זהב מקש? זה ישתלם לה..

פורסם

לא יתכן מצב כזה החוקים בארצות הברית אוסרים על קיום מונופול אם נוידיה תקנה את amd תיה בעולם רק חברת כרטיסי מסך אחת מה שלא יתאפשר

אין דבר כזה חוק שאוסר על קיום מונופול, לפעמים נוצרים מונופולים, אבל יש עליהם הגבלות למניהן (אני לא יודע מה בדיוק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים